Плава, црвена и црна пилула

bernardo

Veoma poznat
Poruka
11.735
Постоји нешто на интернету што се зове мушки кутак (manosphere). На таквим местима на јутјубу, често можемо наићи на садржај посвећен мушко-женским односима, погогово када су у питању романтични односи.

Такође, важно је напоменути да међу многим младим мушкарцима развила се једна скупина која је развила мањак самопоуздања, осећај инфериорности и ниже вредности који се зову инсели.

Incel (/ˈɪnsɛl/ IN-sel) is a portmanteau of "involuntary celibate".[1] Originally coined as "INVCEL" around 1993 to 1997 by a queer Canadian female student known as Alana, the term rose to prominence in the 2010s as it became closer associated with an online subculture of people (mostly white,[2] male, and heterosexual[3]) who define themselves as unable to get a romantic or sexual partner despite desiring one.[4][5][6]
Плавопилулаши тврде како је, да би освојио девојку потребно бити свој, искрен, добар и брижан. Како су у бити добре особине које гајимо најбитнији наш адут.

Црвенопилулаши ипак тврде како жене размишљају много површније, или чак како они објашњавају, заправо "психолошки дубље". Дакле, за освајање девојке потребна је игра, максимална промена, усвајање алфа ставова, максимално побољшање изгледа.

Црнопилулаши су крајњи екстрем, и мисле како је заправо све одређено генетиком и изгледом. Дакле, постоје SUBFIVES (људи са објективним изгледом испод 5) који немају никакве шансе за освајање девојке шта год учинили и делали, NORMIES (од 5-7) који су највећи део човечанства, који, такође, има јако мале шансе у данашњем свету, и CHADS (8+), момци који су просто генетски обдарени изгледом, и они увек побеђују.

Ко је овде у праву, и да ли је ико?

Такође бих приложио један снимак који бих волео да прокоментаришемо.

 
vzxdh0bm9d401.jpg
 
Црнопилулаши су врло уверљиви. Али ипак, морамо да припазимо на пар ствари које нам добрено промакну.

Зрелост - овде, дакле, причамо о девојкама које су већином идаље младе, средњошколке, студенткиње... Сигурно да се са годинама приоритети девојке мењају и она тражи нешто другачије од онога што је хтела као млађа.

Друго, интернет окружење - иако је оно почело да се одражава и на наше свакодневно, мислим да ствари постају другачије када је реалан очи-у-очи контакт и додир у питању.
 
Svaki od tih pravaca ima i pozitivnih i negativnih stvari.

Nije lose prouciti ih, ali odluku kako se ponasati u m-ž odnosima, svaki muškarac mora sam doneti.

Tada mu niko drugi nece biti kriv, jer je sam izabrao put kojim ce ici.

Tesko je, generalno za muskarce, opredeliti se za jedan pravac, jer svaki muskarac bira svoju strategiju u zavisnosti od onoga cime raspolaze.

Neko ce ici na lepotu, neko na visinu, neko na pamet, harizmu, inteligenciju...
 
Poslednja izmena:
Svaki od tih pravaca imaju i pozitivnih i negativnih stvari.

Nije lose prouciti ih, ali odluku kako se ponasati u m-ž odnosima, svaki muškarac mora sam doneti.

Tada mu niko drugi nece biti kriv, jer je sam izabrao put kojim ce ici.

Tesko je odrediti se za jedan pravac, jer svaki muskarac bira svoju strategiju u zavisnosti od onoga cime raspolaze.

Neko ce ici na lepotu, neko na visinu, neko na pamet, harizmu, inteligenciju...
Но главно питање је - је ли све засебно и лично или ипак жене имају уопштен еволутивни и природни аршин на који мозгају?
 
Mislim da se muškarci previše trude (pogotovo mlađe generacije) da pronađu magičnu formulu po kojoj bi se dopali devojkama.

Bolje je okrenuti fokus sa devojaka, na sebe.

Budi ti sto bolji (radi na sebi, obrazuj se, stici razna iskustva). Zagledaće se onda i devojke u tebe.

** ne mislim konrektno na tebe @bernardo, vec generalno na muskarca
Tako je. Po meni su 3x jednostavne stvari. Integritet, ne uzimaj za ozbiljno dok ti ne da debeo razlog za to i gledaj dela a ne reci.
 

Back
Top