gost 431298
Elita
- Poruka
- 16.701
Probno vece heheDobro da nije tražila za dž i da je prvo izvede u bioskop i na piće
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Probno vece heheDobro da nije tražila za dž i da je prvo izvede u bioskop i na piće
nema to veze sa izgledom..i da li si sposobanChatujem sinoc sa drugaricom koja zivi u inostranstvu i ona mi se pohvali da je nedavno skupila hrabrost i prvi put koristili muski eskort...malo sam bio u zbunu a malo mi je bilo i smesno, tim pre sto uopste ne izgleda lose i uvek ima muskica u njenoj okolini.
Kakvo je vase misljenje ili iskustva razmeni novcanih sredstava za sex? Mislim na placanje u slucaju oba pola.
linkRazumem da ljusi plaćaju eskort. Koliko znam, najskuplji su oni visoko obrazovani i lepi, koji osim sex usluga mogu da pruže i priče o čemu god hoćeš, od literature do biznisa. Lako je biti eskort samo u sexu, nego biti ličnost da održiš kompletnu nečiju pažnju i da se uvučeš pod kožu tako da te traži još i još...
Kakve su mu impresijenema to veze sa izgledom..i da li si sposoban
jedan drugar je bio samo jednom u javnu kutju..cisto da isproba
i vidi kakav je osetjaj
Nisam još nijednom platio prostitutku.Chatujem sinoc sa drugaricom koja zivi u inostranstvu i ona mi se pohvali da je nedavno skupila hrabrost i prvi put koristili muski eskort...malo sam bio u zbunu a malo mi je bilo i smesno, tim pre sto uopste ne izgleda lose i uvek ima muskica u njenoj okolini.
Kakvo je vase misljenje ili iskustva razmeni novcanih sredstava za sex? Mislim na placanje u slucaju oba pola.
bolje da ti klecis na podu a on iza tebe sa crevom u ruciOtvorio si mi nove dimenzije.
Pozovem ga da sredimo stan, ja perem prozore dok on kaci zavese, ja usisavam a on kleci i glanca pod iza mene.