Plašite li se smrti u snu?...zaspite i više se nikad ne probudite

skoro mi sestra od ujaka pričala za njenog dečka što je letos umro
nisam imao pojma, javila mi skoro telefonom

otišao čovek da pokosi travu u dvrištu kosačicom, sve je okeej bilo, trebao da ide kod nje na večeru,
čuli su se prethodno...otišao da odspava neki sat

legao, zaspao i nije se više probudio...nije bolovao od nikakve hronične bolesti

taj slučaj me jako potreso a naročito sestrina tuga i bol
Neko nas ` oko cetrdeset godina je imao ` probudio se ` ustao ` trebao da sidje na kafu .
Da li pao preko kreveta stolice da li sta kako vec odmah otisao Gore ` rekli posle lekari ne bi mogli nista da urade da su bili tu `dva puta jedno za drugim mu se nesto ponovilo.

Jedna divna osoba otisla Gore u miru nasli je kako sedi glave naslonjene na obraze .

Mnogo je tuzno potresno citati ovo ` napisati nesto o drugima al' u odnosu na one koji se muce zbog neke bolesti daleko bilo blagoslov je u miru otici Gore.

Moja baba je spremila rucak i legla da odrema na kratko i nije se probudila i imala je neki osmeh na licu kao plus...

Tako deda pre nje ali on je bio bolestan, ipak je umro u snu mirno.

Od majke roditelji su otisli burno, deda imao tumor neki na mozgu i sve se iskomplikovalo i na kraju umre od srca a baba posle njega 10 kasnije izvrsi samoubistvo zimi u reku.

Ta smrt u snu je super i nadam se da je bas tako i ako jeste ne bih se bunio i veceras ako moze tako jer mi se nesto sve zgadilo a proziveo sam koliko toliko dovoljno i video dovoljno toga...

svaka smrt je lepa bez bola
Смрт је страшна и ужасна за онога ко умире... поготову ако је много грехова накупио, па од тог степена и зависи ''опуштеност''

За оне који посматрају споља, смрт може бити мање или више ''прихватљива'', али за главног актера смрти - ужас је најблаже речено једина реалност...

Љутина смрти је већини непокајаних грешника и некрста несхватљива, до тренутка саме смрти... а тад је већ касно за умањење трауме у смрти

Poslednja izmena:
To je najbolja moguca smrt 😁
Смрт је једна те иста увек... не шминка се никоме, већ у зависности степена суровости живота душе која је сусреће, сама смрт поступа са њом узвратно...

Што луђи и љући живот, то и љући дух смрти према њему, враћа му се по делима

A ko pa to ne bi poželeo?

Ne, no hoću da se raspadam od raka ili ko zna čega godinama. NARAVNO da bih htela smrt u snu, i ne opazivši. Izvini, ali smešno pitanje.
Ни једно питање није смешно ако га не исмеваш...

Оно након смрти је већи проблем од саме смрти...

Смрт је једна те иста увек... не шминка се никоме, већ у зависности степена суровости живота душе која је сусреће, сама смрт поступа са њом узвратно...

Што луђи и љући живот, то и љући дух смрти према њему, враћа му се по делима
Iskuliraj malo

A ko pa to ne bi poželeo?

Ne, no hoću da se raspadam od raka ili ko zna čega godinama. NARAVNO da bih htela smrt u snu, i ne opazivši. Izvini, ali smešno pitanje.
I smrt od raka nije za podcenjivanje jer tada covek ima vremena da sagleda ceo svoj zivot i da se pokaje a ne samo ovako umre i gotovo.

Ja ne vjerujem u tu smrt u snu, tj da umreš a da ne shvatiš da si umro. Umiranje ne može biti ugodno i bezbolni proces i prilično sam siguran da se svi probude i da su svjesni trenutka umiranja.
Ja nekako smrt zamišljam kao postepeno gušenje

Danima, nedeljama čak

Sve manje krvi, a sa njom i kiseonika, opskrbljuje naša tkiva, i to daje osećaj gušenja, sa čime idu i halucinacije, česte kod umirućih ljudi

Back