- Poruka
- 10.608
Smrt i jeste lepa, jer to je oslobađanje duše od ovozemaljskog telesnog omotača ...Ако смрт, уопште, може да буде лепа...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smrt i jeste lepa, jer to je oslobađanje duše od ovozemaljskog telesnog omotača ...Ако смрт, уопште, може да буде лепа...
A onaj matorac sto ga strefila srcka dok je svalerka bila na njemu?Зар то није најлепша смрт? Ако смрт, уопште, може да буде лепа...
Ako treba da se desi jbg tu niš ne možemo.šta mislite o tome ?
Neko nas ` oko cetrdeset godina je imao ` probudio se ` ustao ` trebao da sidje na kafu .skoro mi sestra od ujaka pričala za njenog dečka što je letos umro
nisam imao pojma, javila mi skoro telefonom
otišao čovek da pokosi travu u dvrištu kosačicom, sve je okeej bilo, trebao da ide kod nje na večeru,
čuli su se prethodno...otišao da odspava neki sat
legao, zaspao i nije se više probudio...nije bolovao od nikakve hronične bolesti
taj slučaj me jako potreso a naročito sestrina tuga i bol
Смрт је страшна и ужасна за онога ко умире... поготову ако је много грехова накупио, па од тог степена и зависи ''опуштеност''svaka smrt je lepa bez bola
Смрт је једна те иста увек... не шминка се никоме, већ у зависности степена суровости живота душе која је сусреће, сама смрт поступа са њом узвратно...To je najbolja moguca smrt![]()
Ни једно питање није смешно ако га не исмеваш...A ko pa to ne bi poželeo?
Ne, no hoću da se raspadam od raka ili ko zna čega godinama. NARAVNO da bih htela smrt u snu, i ne opazivši. Izvini, ali smešno pitanje.
Iskuliraj maloСмрт је једна те иста увек... не шминка се никоме, већ у зависности степена суровости живота душе која је сусреће, сама смрт поступа са њом узвратно...
Што луђи и љући живот, то и љући дух смрти према њему, враћа му се по делима
I smrt od raka nije za podcenjivanje jer tada covek ima vremena da sagleda ceo svoj zivot i da se pokaje a ne samo ovako umre i gotovo.A ko pa to ne bi poželeo?
Ne, no hoću da se raspadam od raka ili ko zna čega godinama. NARAVNO da bih htela smrt u snu, i ne opazivši. Izvini, ali smešno pitanje.
Тема није за кулирање... најозбиљнија је могућаIskuliraj malo
Ako si ikada video kako izgleda umiranje od raka, pisao bi drukčije.I smrt od raka nije za podcenjivanje jer tada covek ima vremena da sagleda ceo svoj zivot i da se pokaje a ne samo ovako umre i gotovo.
A što se ne kaje sad kad nema rak, a ne samo kad imaI smrt od raka nije za podcenjivanje jer tada covek ima vremena da sagleda ceo svoj zivot i da se pokaje a ne samo ovako umre i gotovo.
Meni je zena tako umrla tako da vrlo dobro znam kako izgleda.Ako si ikada video kako izgleda umiranje od raka, pisao bi drukčije.
Ne znam to treba svakoga pitati pojedinacno.A što se ne kaje sad kad nema rak, a ne samo kad ima
Ja nekako smrt zamišljam kao postepeno gušenjeJa ne vjerujem u tu smrt u snu, tj da umreš a da ne shvatiš da si umro. Umiranje ne može biti ugodno i bezbolni proces i prilično sam siguran da se svi probude i da su svjesni trenutka umiranja.