Planiran atentat a ne iznose se dokazi

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.719
Sta je prica o nekom krivicnom delu bez dokaza? Pa to je bajka jel tako. Znaci i ovo je bajka jer se ne iznose dokazi samo rekla kazala. Ko savetuje danasnju vlast da kad god naidju teme opasne za vlast da se spamuje sa bajkama o atentatima? A znamo da se desila velika kradja na referendumu i sad da bi se to stavilo po strtani u medijima se pusta bajka o atentatima?

Bajke o atentatu su dokaz da su apsolutno svi mediji sa nacionalnom frevencijom na istoj liniji i imaju istog mentora jer ni jedan od njih nije ni rec reko o kradji na referendumu a svi pricaju o fiktivnom atentatu bez dokaza. Zasto ne iznosu nedvosmislene materjalne dokaze o pripremi atentata? Pa ne mogu jer ih nema.

Naravno taj mentor nie Vucic daleko od toga. Mentor je covek koji nije Srbin. Mentor je covek sa zapada. Ko je mentor? Ne verujem da je ambasador, jer je to covek kome i ambasadori klece pred nogama. Naravno menotr se nikad nije pojavio u medijima i apsolutno je javnosti totalno nepoznat. To je covek iz mraka, to je covek bez lica i imena. To je covek iza refklktora javnosti. I za njega znaju samo par ljudi koji dalje sprovode njegove naredbe. I njegove naredbe se ne odbijaju jer bi to znacilo smrt.

Poslednja izmena:
Puko Vucic za Rio Tinto, i sada brze bolje prica o atentatu...i Orlic objasnjava :
Otkrivena grupa u inostranstvu sprema atetnat na Vucic, i ko sumanja u to on je protiv Srbije, i posle 10.minuta Djilas, Djilas, Djilas....i Rokfelera je spomenuo nekoliko puta

Vladimir Orlic - "Planiran je atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vucica​

objektiv-460x0.jpg

Mislim da je pravo vreme da se pronađe neko plitko i nevešto zakopano oružje u blizini nekog od objekata u vlasništvu znamo već koga. To će onda biti neoborivi dokaz da taj zlotvor Zvicer mora biti uhapšen. Ili mi ili on.

Mozda cak se i samo-rani glavni akter i onda kaze - "Evo...jutros sam posao u pekaru...i prozuji kraj mene...mislim da sam na krovu prekoputa video nesto zuto...bio je to Djilas..."

.

Back