Superiska duperiska
Zainteresovan član
- Poruka
- 134
Zar je to toliko lose?StoRmyGirl:Da, ali Venera na 27. stepenu.. :?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar je to toliko lose?StoRmyGirl:Da, ali Venera na 27. stepenu.. :?
nina_bg:Hej,tvoj natal mi deluje skroz interesantno,planete su ti uglavnom u 1 i 10 kuci...
Хтела је рећи да су планете по правилу најјаче кад се нађу у тим пољима, односно тада дају максимум свог утицаја човеку, што некад може бити благослов, а некад мука, зависно од планете.Superiska duperiska:Bas lepo sto ti je interesantno,meni je nejasno skroz... :?
StoRmyGirl:Ne mislim, vetj znam! To je "najznachajniji astroloshki
fenomen", zato shto kada je u pitanju konjukcija dva
benefika, oni imaju prirodu Sunca, dok tje konjukcije
dva malefika imati prirodu Saturna..
Јеси ли чула за ону јеврејску клетву, да Бог да имао па немао. То ти је отприлике суштина овог аспекта у материјалном смислу, а са друге стране носи велики интелектуални потенцијал, научно-филозофски дух, студиозност, јак морал, акако време одмиче све више и меланхолију и депресивност, нарочито ако је Јупитер владар. Све у свему, моћан и занимљив аспект, имао га је Достојевски у свом 9. пољу.StoRmyGirl:Kako onda protumachiti egzaktnu
konjukciju Jupitera i Saturna?
Dobro ili loshe?
Iskreno volela bih da ti neko pomogne,zbog toga sam rekla da ti je interesantan natal,i ja bih volela da cujem sta bi mogle da predstavljaju tako rasporedjene planete,nisam jos imala prilike da vidim slican horoskop...Original postavio Superiska duperiska
Bas lepo sto ti je interesantno,meni je nejasno skroz...
Astral-Blade:Јеси ли чула за ону јеврејску клетву, да Бог да имао па немао. То ти је отприлике суштина овог аспекта у материјалном смислу, а са друге стране носи велики интелектуални потенцијал, научно-филозофски дух, студиозност, јак морал, акако време одмиче све више и меланхолију и депресивност, нарочито ако је Јупитер владар. Све у свему, моћан и занимљив аспект, имао га је Достојевски у свом 9. пољу.
Ja sam te samo dopunila - ono što si napisala bilo je previše uopšteno.StoRmyGirl:Dobro..![]()