- Poruka
- 112.219
Ja to ni ne čitam, sve pištoljem da me teraju!I sto voli mnogo da laze, a sujeta do neba.Valjda konta, dok je ovaca bice i vune.Tu je u pravu.
Nego kako si?
Jel si se oporavio?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja to ni ne čitam, sve pištoljem da me teraju!I sto voli mnogo da laze, a sujeta do neba.Valjda konta, dok je ovaca bice i vune.Tu je u pravu.
Poceo sam da radim od 7 februara, jos me malo malaksalost muci, ostalo je ok.Hvala na pitanjuJa to ni ne čitam, sve pištoljem da me teraju!
Nego kako si?
Jel si se oporavio?
Čuvaj se!Poceo sam da radim od 7 februara, jos me malo malaksalost muci, ostalo je ok.Hvala na pitanju![]()
Nema on nikakvo posebno znanje koje ga razlikuje od ostalih manipulanata, a kao osoba je po onome sto sam ja mogao da primjetim jos gori.Stekao sam utisak, ispravite me ako grešim, da on i ima neko znanje ali je problem u ličnosti...
On je moj omiljeni lik al je na žalost prolupao!
Zabavan video jednog astrologa kog nismo spomenuli.
Ne bi me čudilo!Ма ти кобајаги ови или они
кад питах, шта кажу звезде за изборе, мислех на ове озбиљне звездочитаче!
нешто сам начула а никако да на овом тупавом "гуглету" нађем било шта,
ко да ботови и ту дежурају па бришу све што није у служби![]()
A šta si načula, ko dobija?Ма ти кобајаги ови или они
кад питах, шта кажу звезде за изборе, мислех на ове озбиљне звездочитаче!
нешто сам начула а никако да на овом тупавом "гуглету" нађем било шта,
ко да ботови и ту дежурају па бришу све што није у служби![]()
кажу пата картаA šta si načula, ko dobija?
zivece 120 godinaPitao sam jednog čoveka koji gleda aure za Putinovu analizu i dobio detaljan odgovor. Može se reći očekivano.
Odakle ti ove prognoze?zivece 120 godina
osvojice ceo svet
i postati njegov gospodar
zapad ce biti ustrojen komunisticki
u prevodu robovski siromasan
postace ono sto je bila kina njima
najbogatiji ce ziveti u euroaziji
srbija ce biti postedjena velikog rata
Vanzemaljski život još nije pronađen.Ovaj Planetarijum na aparatima, ima li živih ovde?
Kad se setim koliko se nekad ovde pisalo i bilo zanimljivih ljudi, a pogledaj sad, nigde nikoga.Vanzemaljski život još nije pronađen.