Očekivala sam više aktivnosti i bolju atmosferu na ovom forumu... ali ništa od toga. Opet razočaranje. A baš mi je žao...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U prilog lošoj atmosferi kao i u prilog većoj aktivnosti imam da kažem da astrolozi na TV loše promovišu astrologiju, postavljaju se kao babe vračare i vidovnjaci a astrologija je moderna i kulturna nauka.Očekivala sam više aktivnosti i bolju atmosferu na ovom forumu... ali ništa od toga. Opet razočaranje. A baš mi je žao...
Ne kukajOčekivala sam više aktivnosti i bolju atmosferu na ovom forumu... ali ništa od toga. Opet razočaranje. A baš mi je žao...

kao zbog neaktivnosti ,pa mozda bi neko nesto i napisao ali ne moze,a isto vreme mu je glupo da otvara novu sa istim nazivom.
a vi vidite sta ce te

Kad osetim da je neka Devica u blizni ja namerno i redovno pravim greske u pravopisu i gutam slovaSad videh greske u pisanju ,ne zamerite mi tek dobila nove i prve cvikere pa gresim ...svuda misa mu![]()
Devica si?Kaže: "Imaš jednu vijugu više od kokoške da ne sereš po dvorištu."![]()
Ne. Pogadjaj dalje.Devica si?
Nadam se da ti protesti nisu bili politički obojeni.Vratih se sa ekoloških protesta i napunih energijom bunta.
Blizanci?Ne. Pogadjaj dalje.![]()
Da. Blizanac sam i time se dičim! Šapnula ti je Agatha?Blizanci?
Samo sam mu malo pomoglaDa. Blizanac sam i time se dičim! Šapnula ti je Agatha?![]()
Koje su moje karakteristike blizanaca?Samo sam mu malo pomogla
Sam se setio
Očigledna komunikativnostKoje su moje karakteristike blizanaca?
Verovatno za čišćenje i aktiviranje čakriPreporučio mi jedan zanimljiv lik sa hrvatskog foruma. Krenuo sam da je čitam, videćemo kakve vežbe sadrži.
Pa moraDa, spominje se kundalini.