- Poruka
- 131.212
Onda je dobro što ne dolaziš u kafanu kod Moljca da vidiš šta radim.Nemoj nikad da se zezas sa zenom ajde dobro je sto slusas funk
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda je dobro što ne dolaziš u kafanu kod Moljca da vidiš šta radim.Nemoj nikad da se zezas sa zenom ajde dobro je sto slusas funk
On baš i ne sluša funkNemoj nikad da se zezas sa zenom ajde dobro je sto slusas funk
Kaže zbog teme koju sam otvorio na Muzici, slušam čak i to, Moca me navukao na nešto od toga.On baš i ne sluša funk
Ne mogu da te zamislim kako đuskašKaže zbog teme koju sam otvorio na Muzici, slušam čak i to, Moca me navukao na nešto od toga.

Ništa bez racaZamisli dođe tamo i vidi kako Eveline kažem da ide u 'rac.![]()
Neko ko nije upućen da tako nešto vidi mislio bi da je vređanje.Ništa bez raca
Treba da probas da ne mozes da zamislis mene kako djuskam a djuskamNe mogu da te zamislim kako đuskaš

Pa jeste...Neko ko nije upućen da tako nešto vidi mislio bi da je vređanje.
Možda i moguTreba da probas da ne mozes da zamislis mene kako djuskam a djuskam![]()
Shvaticu ovo kao pozivnicuOnda je dobro što ne dolaziš u kafanu kod Moljca da vidiš šta radim.![]()
Što da ne!Shvaticu ovo kao pozivnicu
Slobodno, dobrodošao si.Shvaticu ovo kao pozivnicu
Samo pazi!Shvaticu ovo kao pozivnicu
Uplašićeš ga.Samo pazi!
Tamo je inicijacija da ti traže da se skineš i oteraju te u Rac
Lepo i ti njih oteraj, tako je red a da se skidaš ne moraš
Bolje da ga pripremim na vremeUplašićeš ga.
Sve to zahvaljujući @Mika, bolja je kafana od kad je ona vodi.Što da ne!
Meni je to trenutno ubedljivo najbolja kafana na Krsti
Ženska ruka!Sve to zahvaljujući @Mika, bolja je kafana od kad je ona vodi.
Toliko price a nikako da ih nadjemSamo pazi!
Tamo je inicijacija da ti traže da se skineš i oteraju te u Rac
Lepo i ti njih oteraj, tako je red a da se skidaš ne moraš
Neće, ne briniToliko price a nikako da ih nadjem
Izbacice me odmah posle prvog gostovanja cim zajasem talase al kako je krenulo sa jahanjam....
A joooooj. Otkriven si! A deluješ kod Moljca tako bezazleno!Onda je dobro što ne dolaziš u kafanu kod Moljca da vidiš šta radim.![]()
Izgled vara, ti što deluju bezazleno su najopasniji.A joooooj. Otkriven si! A deluješ kod Moljca tako bezazleno!![]()
Ispod Mire 100 djavola vire.Izgled vara, ti što deluju bezazleno su najopasniji.![]()