- Poruka
- 17.832
Već je veče... Sunce zašlo 

Nastia, brz oporavak želimo

Nastia, brz oporavak želimo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Već je veče... Sunce zašlo
Nastia, brz oporavak želimo![]()
upičkumaterinu!Bdv, pozitivna sam na Covid.![]()
Danas su Sveti Kozma i Damijan,lekari bezsrebreniciRecept za preventivu, antivirusnu intervenciju, sklanjanje "korona" udara na pluća: Ako nemaš srebrnu vodu, uzmi izvorsku, ne iz vodovoda, drugu čistu vodu i sipaj u bakarnu ili metalnu posudu, srebrnu ponajbolje. Stavi neko srebro unutra, nakit ili srebrnjak i udiši paru sa glavom pod peškirom ali tek kada skineš sa vatre, ubaci u tu srebra punu vodu, dakle kada je skineš sa 'ključa,' list, dva smrvljenog lovora, može i usitnjene kleke. Udiši i izdiši polako i na usta bar tri minuta. Ponavljaj to par puta dnevno do isceljenja. Moli Boga, uz to, za zdravlje i ozdravljuj![]()
kažem ja, ravnozemljaštvo je ideološki pandan koroniEh da, to im je sad glavna fora. Nije korona kriva što su ljudima unutrašnji organi oštećeni nego to neko baca otrove iz fantomskih aviona. Inače sam ranije više uvažavao Dr Milu Alečković ali izgleda da je i ona potpala pod taj ludački fazon.
Želim ti brz oporavak.Bdv, pozitivna sam na Covid.![]()