- Poruka
- 112.215
i ja samUpravo sam pravila potaž od tikvica i smutila ga u nutriju.
Ako treba recept...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja samUpravo sam pravila potaž od tikvica i smutila ga u nutriju.
Ako treba recept...![]()
Hm, možda si mogla da kuvaš tikvice s korom, pa kuvane da ih ljustis, tako se čuvaju nutrijenti. Nisam probala, ali krompir skuvan s korom definitivno ima punoću ukusa.
Obožavam potaže. <3
ona terapija za čišćenje organizma i lečenje,podrazumeva sve sirovoTikvice mogu da se jedu kao salata, sirove.
Što ja mrzim inačeali samo da konstatujem
![]()
ja ih sitno iseckam, dodam kocku za supu, celu vezu mirođije, dve velike stabljike celera ili 1 koren iseckan,nekoliko čenova belog luka, malo pirinča i maslinovo ulje
Kao salata od krastavaca samo bez ukusa. Plus osećaj da jedeš gumuSalata od sirovih tikvica? Ja to prvi put čujem![]()
ja ih sitno iseckam, dodam kocku za supu, celu vezu mirođije, dve velike stabljike celera ili 1 koren iseckan,nekoliko čenova belog luka, malo pirinča i maslinovo ulje
Posle dodam pavlaku ili jogurt u tanjir
To sam napravila jer mi ostala sredina tikvica
Horizontalno sam ih izdubila, prodinstala luk, sekcani krompir i slaninicu, narendala tvrd kačkavalj i time ih napunila
Preko svake sam razbila jaje i zapekla u rerni
To mi je glavno jelo
ja sam gurmanU bre pa ovo tvoje je za kuvar
Ja ih pravim ovako, bez ičega, to sam pokupila od devojke koja je dobila jelovnik od nutricionistkinje Ane Petrović.
ja sam gurman
volim i ja al mi smetaPa da, tvoje je baš ono, jelo da poslužiš i gostima.
Ja bih dodala jednu ljutu papriku ili crnog bibera. Ja volim ljuto.
Je l radio neko nekad drugu smenu? Na ovom novom poslu biću stalno druga.
Nije to nasa Agi koju prizivas.
volim i ja al mi smeta
Pa Agi zna da se na nju odnosi, a cenjeni forumaš ili forumašica može da svrati na potaž ili Trumanovu salatu od tikvica.![]()
Radim ga već drugu nedelju. Samo ne još puno vreme od 8h jer ne znam posao. A meni će biti stalno druga.Radio sam 1, 2, 3 i sok smenu.
Kad kreces?
Pozdrav svima![]()
naravno da jesam!!!Nije to nasa Agi koju prizivas.
Radim ga već drugu nedelju. Samo ne jop puno vreme od 8h jer ne znam posao. A meni će biti stalno druga.