Truman
Elita
- Poruka
- 23.937
14-22 je druga smena.U koliko sati kreces sa smenom?
Kod mene je to od 6 do 6.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
14-22 je druga smena.U koliko sati kreces sa smenom?
Kod mene je to od 6 do 6.
snovko dušo to je @, nije dvojkaTi si 2 Agi?![]()
ni ja nisam videla tu tvoju salatuKakva Trumanova salata, šta sam propustio? Inače, na ovom poslu popto komuniciramo s Amerikom svi imamo i američka imena. Pogodite koje sam ja izabrao.![]()
opna verovatnoMeni smeta grašak. To sam ustanovila.
Snowko dušo jel si ti malo popio?
Šta se čudiš da mi je znati?
Kakva Trumanova salata, šta sam propustio? Inače, na ovom poslu popto komuniciramo s Amerikom svi imamo i američka imena. Pogodite koje sam ja izabrao.![]()
14-22 je druga smena.
snovko dušo to je @, nije dvojka
I koristi se kad hoćeš nekog konkretnog da pomeneš
Da, ja sam noćna ptica tako da bi ova druga smena trebalo da mi legne.
Idem na posao ali nije mi mnogo daleko. Kako izdržavaš 12h? I koliku onda pauzu imaš?
ja sam Agi jedna i jedina!Jedno pivo.
Ne bih mogao da pogodim
Malo nezgodno za svakodnevni zivot zbog obaveza ali je podnosljivo.
Moze bez problema da se izgura smena i da se naspavas.
Znam Agi ali agi i agatha nije isto.
Oba nika se koriste.
Znači, više radiš nego što bi trebalo ako sam razumeo. Menjaj pos'o.
ja sam Agi jedna i jedina!
Nemoj imati drugih Agi osim mene!!!!![]()
ma na Forumu!Vise radim a to nemaju nameru da plate.
Da bih promenio posao moram da sacekam novu radnu vizu, za koju sam zahtev predao u sredu i nece je zavrsiti do proleca.
Dovoljno da nadjem nesto bolje.
Ni Poljsku Agi?![]()
ma na Forumu!
Ovako možeš da ih imaš 150
Jeste li vi culi da je 11.11.2020. bio neki magican dan? Zbog tolilo dvojki u sebi, tako nesto...![]()
Kakav je, takav je...u svakom slučaju manje zlo od onog pedofilčine Bajdena, postoje snimci šta radi klinkama i ženama, šta tek radi u četiri zida kad nema kontrolu pred kamerama..haha, zezam se da mi je žao. Ma znam da je budala, mizoginist itd. Ali nije ni Melania mnogo bolja. Njihov brak mi deluje više kao trgovački sporazum nego kao stvarna stvar.
Ja sam skontala uticaj Marsa koji je u svojoj stanici na moj natal.
U jos uvek vazecem solaru, imam Mars0Mesec u Skorpiji, egzaktno, 12 kuca natala. Pre dva meseca profekcija je usla u Skorpiju pa mi je Mars vladar godisnje profekcije. Mars ume sa nam narusi zdravlje, evo ja lezim u temperaturi...![]()