Planetarijum

S obzirom da i sama imam ovaj kvadrat mogu reći da se ni meni nije desilo ništa dramatično.
Takođe sam imala i Saturn preko Meseca i ne može se porediti jačina tog delovanja sa ovim kvadratom koji uopšte ne mora da se odrazi na neki lični plan, mogu biti otežane okolnosti samo, kao što i jeste ova pandemija, demonstracije i sve ostalo što nas je snašlo.

Njemu je preko uglova bas taj kvadrat(MC i DC), oni se uvek odnose na neko konkretno desavanje, u prostoru, kad su aktivirani, jos preko malefika, neki lom je izvestan. Mada Jupiter je u 10-om znaku od Marsa istovremeno, pa donekle balansira sve negativne strane tog kvadrata.
Saturn preko Meseca je cesto na unutrasnji dozivljaj, ili covek ostane bez sredstava i razboli se.
Moze biti i izgnon na neki nacin, da je silom prilika "proteran" na drugo mesto, da li pad sa vlasti ili sta, tesko je reci.

To su So-Sa ciklusi, niko nije na vlasti zauvek, jednostavno se potrose vladari.
Pitanje je samo kakav ce biti taj pad
Ako su u igri fiksni znakovi kao sto jesu kod vecine predsednika, tezak pad, sa dugotrajnim posledicama.
A neki odu kao da se nista i nije desilo.
Njegova karta je mesavina kardinalno-fiksnog elementa.
Jedino promenljivo je Sunce, koje bas i predstavlja njega samog kao autoritet.
Ali je Sunce povezano trigonom sa Jupiterom u Skorpionu i Saturnom u Biku koji je vladar Meseca i Merkura u Vodoliji, tako da ce Saturn u Vodoliji pokrenuti ove aspekte.
Konacni konacni pad moguce tek za 3 godine, kad Saturn udje u Ribe, na njegovo Sunce.
Ovo samo gledajuci tranzite, mrzi me da opsirnije gledam kartu :)

Ta 2022. se poklapa sa onim da srpski vlastodršci izdrže 10 godina i onda žestoko padnu. Ali treba izdržati do 2022.
Inače, kako stvari stoje moja tarot prognoza da će Trump da dobije izbore je pogrešna tako da ubuduće neću gledati za te svetske događaje. Nije to moj fah.
Sećam se pred prošle predsedničke izbore...sanjam Hilari Klinton kako mi kaže da dobija izbore. I ona izgubi. :)

Ta 2022. se poklapa sa onim da srpski vlastodršci izdrže 10 godina i onda žestoko padnu. Ali treba izdržati do 2022.
Inače, kako stvari stoje moja tarot prognoza da će Trump da dobije izbore je pogrešna tako da ubuduće neću gledati za te svetske događaje. Nije to moj fah.
Sećam se pred prošle predsedničke izbore...sanjam Hilari Klinton kako mi kaže da dobija izbore. I ona izgubi. :)

Mozda ti to radi naopako :lol:

Isto, na pitanje da li dobija Tramp izvucem Fool, posle ponovo Tocak Sudbine. To su navodno Da karte...

Isto, na pitanje da li dobija Tramp izvucem Fool, posle ponovo Tocak Sudbine. To su navodno Da karte...
Ili će da dođe do potpunog preokreta ili nam Viša sila ne dopušta da znamo odgovor. :D Jer pazi, mene je i san slagao a to se baš retko dešava.
A ovo tvoje može drugačije da se tumači - Trump je budala i točak sudbine se okrenuo protiv njega.
nastavljam sa gledanjem astro intervjua:
Ova gospođa tvrdi da nova srpska vlada pada naredne godine i da slede velike promene i kod nas i u svetu.

Ovu Tatjanu sam skoro otkrila na You Tube-u, nisam ni znala da radi prognoze.

Meni je mundana dosadna :mrgreen: Sve se vrti oko dalekih planeta koje u natalnoj i nisu toliko bitne, mada je lakše pratiti i povezati nego natalnu.

A vi kako te :lol:

haha, zezam se da mi je žao. Ma znam da je budala, mizoginist itd. Ali nije ni Melania mnogo bolja. Njihov brak mi deluje više kao trgovački sporazum nego kao stvarna stvar.

Ma naravno, svi ti brakovi su samo iz interesa i zbog statusa. Ali on je bas teska sirovina. Koliko puta je umeo javno da je ponizi, da se ponasa prostacki. Mada nece ni jednom od njih nista faliti, realno...😁

Back