Planetarijum

Lav i Rak su tropski znaci, na neki nacin astro "elita" jer pripadaju najtoplijem delu godine kad je Sunce na vrhu svog maksimuma svetlosti, sto ce reci najbeneficnijem, dodatno jer su i vladari svetla u astrologiji, Sunca i Meseca
Dosta su i slicni, opisuju uvek nesto konvencionalno i blisko, opsteprihvaceno, za razliku od Jarca i Vodolije njihovih opozita koji su uvek nesto daleko, opskurno i neobicno.

Lav i Rak su tropski znaci, na neki nacin astro "elita" jer pripadaju najtoplijem delu godine kad je Sunce na vrhu svog maksimuma svetlosti, sto ce reci najbeneficnijem, dodatno jer su i vladari svetla u astrologiji, Sunca i Meseca
Dosta su i slicni, opisuju uvek nesto konvencionalno i blisko, opsteprihvaceno, za razliku od Jarca i Vodolija njihovih opozita koji su uvek nesto daleko, opskurno i neobicno.

Bolji sam od Baua :zskace:
Nista drugo nije vazno :mrgreen:

Obline nisu seksi :sad2:

Ovo telo nije za teretanu Agi :smeker:

DapperFavorableAgama-size_restricted.gif

Salim se malo :zag:
Bikovi oba pola su vrlo seksi,to ne sporim
I lepi ako se ne ugojašte

Dosta su i slicni, opisuju uvek nesto konvencionalno i blisko, opsteprihvaceno, za razliku od Jarca i Vodolije njihovih opozita koji su uvek nesto daleko, opskurno i neobicno.
Rakove rado tebi prepuštam :cmok2: ;)

Nisam slušala jer me ič ne zanima taj deo astrologije (znam da bi trebalo ali hbg :rumenko: :mrgreen: ) pa ne znam šta je tačno rekla ali znam da se ona bavi time dosta, u okviru ovogodišnjih predikcija posebno, tu i tamo je provlačila pitanje USA izbora u drugim klipovima.

Vucic je gotov cim Sa udje u Vodoliju, i astroloski laik bi to mogao da zakljuci, potrosio se
Jednostavno isteklo vreme (Sa) stigao srp po njega :mrgreen:

Ja sam bila sigurna da će otići sa Saturnom u Jarcu, pre svega jer mu je pravio 90 Mars, ali eto izgleda se samo manifestovao na njegovu agresivnost prema slabijima.
Kada udje u Vodoliju, biće mu na natalnom Mesecu.

Back