- Poruka
- 112.719
Ja svemu ali svemu prilazim sa rezervom
Prvenstveno sopstvenim stavovima
Saturn
Prvenstveno sopstvenim stavovima
Saturn
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja obožavam Jevreje i njihovu kulturuJevreji su u suštini dobri, oni pravi. Zapravo ne postoje... Oni su izabrani narod jer su nastali isključivo na osnovu koncepta jednobožanstva, a ne etničkom pripadnošću. To su bili ljudi raznih nacija, kao Amerika sad, koji su prihvatili istu ideju i odvojili se od ostatka sa njom. Iz toga se mergovao narod kasnije.
Buda je UčiteljNe zna tačno koliko ih ima. U njih spadaju svakako i Buda i Isus. U XX veku navodno Meher Baba.
avatari nisu kreatori sveta i ljudi. Samo oblik boga na zemlji.Buda je Učitelj
Stanje svesti
Nije kreator ni sveta ni ljudi
Znamavatari nisu kreatori sveta i ljudi. Samo oblik boga na zemlji.
Kad ga cimašPitah opet tarot ko sam i dobih Deset štapova obrnuto.
Mislim da je ovo karta mog trenutnog stanja. Tako da ne bih to nazvao cimanjem, dobru kartu sam izvukao.Kad ga cimaš
Nisu to pitanja za Tarot
Pa baš to sam i napisalaMislim da je ovo karta mog trenutnog stanja. Tako da ne bih to nazvao cimanjem, dobru kartu sam izvukao.
Mislim da su to samo naša trenutna stanja
Pritisak, stres, nervoza, kulučenje...Nije loše otvarati tarot i za trenutna stanja. Neće se naljutiti.![]()
Grozna destruktivna energija,težak rad,fatalnost10 stapova mi je onako.. Nikola Simic u vecini svojih uloga, na ivici zivaca i snage