Planetarijum

Zanimljivo da je Bog u početku na freskama imao trouglast oreol. I ladno naletim u Ivanjici na neku staru crkvu sa takvom izvedbom. Znači ima razlike xD
Dopada mi se tvoj koncept Agata.

61535723_1290152101137387_4680124118970925056_o.jpg

Zanimljivo da je Bog u početku na freskama imao trouglast oreol. I ladno naletim u Ivanjici na neku staru crkvu sa takvom izvedbom. Znači ima razlike xD
Dopada mi se tvoj koncept Agata.

Moja (tibetanska) božanstva,sva do jednog imaju oreol
I to veliki
I oko tela i oko glave
Nego mi je u hrišćanstvu najzanimljivija MANDORLA
OREOL OKO CELOG HRISTOVOG TELA
1200px-Codex_Bruchsal_1_01v_cropped.jpg

Da ali gledaj to sa strane, svaka povratna informacija je i božaskom dragocena...Nama ostaje samo momenat osvetljavanja postojećeg. Sve te ideje već postoje....Zato je Lucifer/onaj koji nosi svetlost(kasnije Satana) pomislio da je kreator. He was wrong xD

Nešto mi prolazi misao od pre neki mesec, šta mislite je l' zbog porasta populacije ima razlike u kolektivnom podsvesnom? Na primer pre kad je bilo 100mil ljudi nije isto kao sad kad je skoro 8 biliona. Ako smo svi povezani, mnogo je jači server znači :D

Da ali gledaj to sa strane, svaka povratna informacija je i božaskom dragocena...Nama ostaje samo momenat osvetljavanja već postojećeg. Sve te ideje već postoje....Zato je Lucifer/onaj koji nosi svetlost(kasnije Satana) pomislio da je kreator. He was wrong xD

Nešto mi prolazi misao od pre neki mesec, šta mislite je ' zbog porasta populacije ima razlike u kolektivnom podsvesnom? Na primer pre kad je bilo 100mil ljudi nije isto kao sad kad je skoro 8 biliona. Ako smo svi povezani, mnogo je jači server znači :D
Satana je STARIJI od Lucifera jer je hebrejska kosmologija mnogo starija od srednjevekovnog crkvenog prekrajanja božanstava
Kod Hebreja od kojih i potiče kegenda o Apokalipsi kad su pobunjeni anđeli pali, princ demona nije Satana nego Ašmodej

Da ali gledaj to sa strane, svaka povratna informacija je i božaskom dragocena...Nama ostaje samo momenat osvetljavanja postojećeg. Sve te ideje već postoje....Zato je Lucifer/onaj koji nosi svetlost(kasnije Satana) pomislio da je kreator. He was wrong xD

Nešto mi prolazi misao od pre neki mesec, šta mislite je l' zbog porasta populacije ima razlike u kolektivnom podsvesnom? Na primer pre kad je bilo 100mil ljudi nije isto kao sad kad je skoro 8 biliona. Ako smo svi povezani, mnogo je jači server znači :D
Nisam razmišljala ali ima smisla

Jevreji su u suštini dobri, oni pravi. Zapravo ne postoje... Oni su izabrani narod jer su nastali isključivo na osnovu koncepta jednobožanstva, a ne etničkom pripadnošću. To su bili ljudi raznih nacija, kao Amerika sad, koji su prihvatili istu ideju i odvojili se od ostatka sa njom. Iz toga se mergovao narod kasnije.

Naravno da nismo
Daleko bilo
Pa tako se i tunači
Nematerjalna duša je deo boga koja teži da se ponovo spoji sa njim a telo je navodno od đavola
Zmije iz Edena zbog kojih ih je milostivi bog prognao iz raja

Znam za to, s tim sto je meni posle sinulo da je i telo od boga zapravo
Samo u hriscanstvu su telo dusa i duh odvojeni tako snazno, po nekim drugim uglovima i pravcima su mnogo vise povezani
Mislim da je i to delo onog Djavo marketinga, da je nesto kao telo od njega
Samo razmisljam naglas tj. napis :D

Back