Planetarijum

Verujem ti, ovi iz Albanije su drugačiji.

Cula sam da to kazu, zato sam te i pitala kakvi su ljudi

Inace ima sad tih aranzmana za tropske destinacije relativno povoljnijih u odnosu na ranije.
Bas skoro videla neku ponudu za Maldive, 1200e sve ukupno, i avion i takse i smestaj i polupansion na tom mestu.
Realno nije skupo kad se sve sracuna, da je to i hrana i smestaj i avion.
A sve je na samoj plazi, ne placaju se ni lezaljke

Ja se ne bih na Kosovu prijatno osećao. Ali ne vidim zaista problem sa Albancima iz Albanije. Čitam i čujem gomilu komentara ljudi koji su boravili prethodnih godina ovde i nijedan nije negativan.
Faktički postoji 5 glavnih plemena u Albaniji
Od njih su dva militantna, i oni dominiraju na Kosovu i Makedoniji
Ostali su vrlo dobronamerni,jedno od njih je hrišćansko, Malisori
Na Adi Bojani i Ulcinju su ta cool plemena
Tamo nikad nije bilo incidenata

Svi su pali na njihove plemenske tribale i nomadski fazon. Jbg ćapili su nam teritoriju, nema praštanja...to bi trebalo da bude jasno svakome ko se oseca kao gradjanin ove zemlje...Zar se beše ne propagira velika albanija? To sigurno ne rade šiptari nego rade šiptari sa albancima a ti kad odeš kod njih na more ubaciš im pdv u kasicu prasicu. Noup

Al se to izbezobrazilo cim je u albaniju zagazilo, vise ni za dame nema postovanja :lol:

A sta radite u dvorcevima? Ako je ko u sirom zatvorenih ociju I ja bih u obilazak:lol:

Ziv je N3wz umro nije zivece dok je olimpeye I astrologije samo je nasao posao sa strane ali njegov due zivi u svima nama.

Pozdrav svim dobrim ljudima
Ne živi u svima,daleko bilo!

Cula sam da to kazu, zato sam te i pitala kakvi su ljudi

Inace ima sad tih aranzmana za tropske destinacije relativno povoljnijih u odnosu na ranije.
Bas skoro videla neku ponudu za Maldive, 1200e sve ukupno, i avion i takse i smestaj i polupansion na tom mestu.
Realno nije skupo kad se sve sracuna, da je to i hrana i smestaj i avion.
A sve je na samoj plazi, ne placaju se ni lezaljke
Ljudi deluju ok. Ima malo i Talijana mada većinom su Albanci iz Albanije. Nemaju toliko tetovaža i nisu nacionalističke. Što se tiče Maldiva, slažem se da 1200e nije skupo za sve to al džaba ako nemaš 1200e. :hahaha:

A sta radite u dvorcevima? Ako je ko u sirom zatvorenih ociju I ja bih u obilazak:lol:

Ziv je N3wz umro nije zivece dok je olimpeye I astrologije samo je nasao posao sa strane ali njegov due zivi u svima nama.

Pozdrav svim dobrim ljudima

u hajdelbergu se radi o ruini dvorca iz 17 veka, a ovaj u cochemu sem tek ono usput obishla...
svaki dvorac u nemachkoj ima svoju prichu, prelepu arhitekturu i sl. a u trieru postoje vrata josh iz rimskog carstva, porta nigra, stara preko 1800 godina, i josh more stvari pod zashtitom unesca...
ja obozavam takve stvari, obilazeci ih pokushavam da osetim miris nekog drugog vremena, shta li...:p

u hajdelbergu se radi o ruini dvorca iz 17 veka, a ovaj u cochemu sem tek ono usput obishla...
svaki dvorac u nemachkoj ima svoju prichu, prelepu arhitekturu i sl. a u trieru postoje vrata josh iz rimskog carstva, porta nigra, stara preko 1800 godina, i josh more stvari pod zashtitom unesca...
ja obozavam takve stvari, obilazeci ih pokushavam da osetim miris nekog drugog vremena, shta li...:p

Najstarije sto sam video je ovaj iz 9ineke godine na Tunskom jezeru

20200808-031047.jpg

Mada su ga gradili i dogradjivali do 15og veka. Brze ga zavrsili nego BG na vodi:lol:

Iskopirala je Imšija za logo...On je kao SO-JU a ona je kao MO-JU...Dobra bajkica te ''transcedentne'' generacije...Ima ona znanje da odradi vrhunsko tumačenje, ne radi se o tome...

P.S Mislim da su jako SO kao i jaki MO za nosioce natala ne retko i teški/teret. Kao Saturn samo drugi rad, lični.

Back