Planetarijum

pa i nisu :mrgreen: iako kapiram na šta ciljaš
nego prosto epidemija mentalnih poremećaja je bukvalno pratilac tehnološkog napretka, ne znam kako to drugačije da definišem i okarakterišem

a trebalo bi da je sve tu, ja ne znam šta fali, da ne kažem hvali :zcepanje:

https://forum.krstarica.com/threads/divinacijski-kutak.350680/page-15#post-40146867
1. епидемија менталних поремећаја иде руку уз руку са јачањем дијагностике, кажу да то исто важи и за аутизам.
2. и даље фале неке поруке, та агатина рецимо. Добро је памтим баш због занимљиве садржине
3. Да се мало похвалим, на једном страном форуму хвале моја тарот читања :)

moguće, vezano za mentalne poremećaje, mada mislim da su se zaista mnogi poremećaji ispoljili pa i nastali upravo zbog 'zapadnjačkog' načina života, nešto slično kardiovaskularnim bolestima :mrgreen: i sl.

ako je tako onda moderatorkeeee, vratite nam poruke :tiganj::rotf:

uzgred ja sam relativno skoro naletela na jedan forum o kartama koji sam počela da pratim, pored njih još par stranih astroloških i to je to od mene :mrgreen: dalje od toga ne znam, a tamo nisi jer bih te 'prepoznala' :lol:

moguće, vezano za mentalne poremećaje, mada mislim da su se zaista mnogi poremećaji ispoljili pa i nastali upravo zbog 'zapadnjačkog' načina života, nešto slično kardiovaskularnim bolestima :mrgreen: i sl.

ako je tako onda moderatorkeeee, vratite nam poruke :tiganj::rotf:

ja sam relativno skoro naletela na jedan forum o kartama koji sam počela da pratim, pored njih još par stranih astroloških i to je to od mene :mrgreen: dalje od toga ne znam, a tamo nisi jer bih te 'prepoznala' :lol:
Ја сам ти на unexplained-mysteries форуму, Занимљиво место за разне граничне теме, има доста и скептика и верника. Налетео сам на тај форум тражећи нешто о НЛО-овима и остао. Успут, би ли ми препоручила тај форум о картама? Можда боље на пп.

Back