TherionII
Primećen član
- Poruka
- 623
Лепо пева.Све је ок, ал где нађе Шабана.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Лепо пева.Све је ок, ал где нађе Шабана.![]()
У наталној астрологији, итекако има ствари на које индивидуа не може да утиче. Нпр. ако је неко астролошки (генетски) предодређен да има лоше кости, он ће имати остеопорозу и неминовно у једном тренутку свог живота сломити нешто.
n3wz, da li sam dobro razumela da tvoj ic u devici nosi izuchavanje astrologije i ljubav prema knjigama, msm zanima me, jer je i moj ic u devici...
Ja bih išao ali sam se nešto prehladio, sumnjam da ću biti u stanju.Извињивам се што прекидам астро расправу, је л иде неко сутра на велике протесте?
N3W hvala na iscrpnom odgovoru pre svega (btw imas li nesto u blizancima?), i nemoj mi persirati jer sam prilicno sigurna da sam mladja od svih ljudi ovde. Zapravo ja bih trebala persirati ali ne praktikujem bas to na forumima.
Ok, iskustvo, 300 protumacenih karti – ali ovo i dalje ne znaci da neko zna znanje.
Ne znam ni sama koliko puta sam cula da je astrolog omasio dobar deo ili apsolutno sve, nije znao da da opis licnosti a kamoli da usmeri/upozori osobu za dalje.
Cinjenica je da ljudi poistovecuju astrologiju sa dnevnim i mesecnim horoskopom i to je zalosno, mnogi odu kod astrologa sa pogresnim uverenjima i ocekivanjima.
Ali takodje ne mogu zanemariti ni cinjenicu da ti ljudi pritom nisu zvali astro-call centar (sto je posebna prica i po meni zesca zahebancija) vec isli kod profi poznatih astrologa na par sati konsultovanja. U posebnu grupu spadaju astrolozi koji tekst kopiraju sa interneta i to posalju kao svoje tumacenje, o takvim sad ni necu.
Zasto razliciti ljudi imaju drugacija iskustva sa istim astrologom? Kazes da nisu svi strucni za svaku oblast, mozda ima i onoga da neko nekome “legne”, eto predlazem da se na pocetku konsultovanja odradi uporedni astrologa i klijentaali eto, ne znam da li bi to uopste mogao biti izgovor neki.
Sad cete me lincovati ali MA ima odlicne osnove da se uvode nova pravila onda kada nesto ne moze da objasni. Znas, tebi se ekspliticno kroz 7. ne vidi tvoj muz kakav jeste ali ovaj asteroid ga savrseno opisuje. ???
Asteroidi, pa fiksne zvezde, pa jos stosta se sve vise koristi kao izgovor kada astrolog ne ume da protumaci kako treba osnovne postavke, toga pretezno ima u MA.
Slazem se kad kazes da je astrologija i dalje nedovoljno istrazeno podrucje, a uvodjenjem znacaja asteroida se astrologija samo produbljuje umesto da se neke osnovne stvari konacno rese (pitanje je i u kojoj meri je to moguce). Asteroidi i fiskne su prezanimljivi zbog igre simbolike ali otislo je predaleko u tumacenjima.
Moram priznati da su mi zanimljive indenticne karte (ne samo blizanaca vec random osoba). teorijski ima smisla ako uzmemo 2 osobe sa istim kartama a samo se asc razlikuje u 1 stepen. Vrlo moguce da su to 2 potpuno razlicite osobe, i fizicki i karakterno, odrasle u razlicitim kulturama a karte maltene iste, logican zakljucak je da je taj jedan stepen bitan. Ako je jedan stepen bitan, mozemo zamisliti koliko je kompleksna astrologija sa svim planetama, znakovima (u MA i pomenuti asterodii kojih je bezbroj), dakle milion stvari treba povezati da bi se dobilo nesto smisleno.
Dalje problemi: sta cemo sa racunanjem stepena, razlicitim sistemima racunanja kuca. Mnogo pitanja, malo (previse mogucih) odgovora, nije ni cudo sto je predmet mnogih kritika i sto se ne moze ubrojati u nauke.
Sto se tice transsaturna, misljenja sam da deluju na sirem, posrednom nivou u smislu da nismo svesni njihovog delovanja ali su oni uvek nekako tu i uticu. Poredjenje Plutona sa licnim planetama i stavljanje u isti kalup mi nema smisla, to su 2 razlicite kategorije koje razlicito funkcionisu i deluju na pojedince. Pluton na asc nema teorije da ce sam po sebi opisati neciji izgled.
I opet se vracam na TA koja objasnjava bez transS (opet se ogranicavam jer je nisam proucavala toliko), tako da se ne slazem da neko ko ih ne prihvata se ne razume u astrologiju. To je samo jedno potpuno drugacije ucenje i glediste.
Nabacala sam dosta stvari, mozda neke i nemaju smisla, a verovatno sam i preskocila neke delove, oprosticete mi, imam retrogradnog Merkura.![]()
devojka mu je lekarагата, дај неки здравствени савет да се Саломон убрзано подигне!
Некада се треба и жртвовати за добробит отаџбине!A ako oseća da ne treba da ide i ne treba da ide
Haug!
što ne bi verovaliVerovali ili ne juče sam uzeo slaninu.![]()
što ne bi verovali
Slanina je vrlo ukusna
Jedino ako je od neke egzotičme životinje![]()
Лепо пева.
Jako egzotična domaća svinjetina
Večeras krećem sa rakijom![]()
Некада се треба и жртвовати за добробит отаџбине!