- Poruka
- 113.701
ujeboteУписали ми да сам рођен 1789 године.
Ja mislila da se zajebavaš ko Dia
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ujeboteУписали ми да сам рођен 1789 године.
ujebote
Ja mislila da se zajebavaš ko Dia

to ne bi ni najzaludniji astrolog radioЗајебавам се али то пише у картону који стоји у болници.
Мислиш да ми треба нови натал?![]()
Uuuu znaš da treba uraditi natal sa tim datumom. Prati tragove![]()

to ne bi ni najzaludniji astrolog radio
Za zajebanciju daЗнам Аги
Али ова грешка је одлична за зајебанцију![]()
Za zajebanciju da
Kakva fina kafana u sred nicega, prazna doslovno
Pogledajte prilog 701435

to je poso za astrologa SarmuMa to je neko iskanalisao datum, spucalo ga i samo upisao. Ja bi istražio šta se tu dešava...Na scenu stupa astrolog XSnow pošalji mi podatke
mene neko drugi potpisao kad sam se zenioSad ozbiljno
Takve greške se često dešavaju
I meni su pogrešan datum venčanja upisali
Nikakve mistike nema u tome

rokerke nikada nisu udate...jos si mali da bi to znaoTi si udata žena?![]()
tebe je pitaorokerke nikada nisu udate...jos si mali da bi to znao

jebooote, pa sad će biti 17 godina brakaPa da zato sam u čudu, mislio sam da ste vanbračno pa kao muž. Jako lepo, drago mi je da si se odlučila za taj čin![]()
govorim o psihitebe je pitao
Pošto je već upoznao mog muža,više puta smo se družili zajedno
Ali u pravu si
Užasno sam se plašila braka
Ja sam posle potpisivanja imala 3 meseca jezive psihosomatske tegobe jer sam mislila da sam izgubila slobodugovorim o psihi
poticem iz tog miljea i nacina shvatanja zivota, znam kako imaju misljenje o braku svi koje znam...
sve je formalno i neformalno
jos ako su umetnici to je tek sloboda apsolutna sto je mnogima nespojivo sa brakom kao institucijom
Marlone nenormalno me podsećaš na jednog ex kolegu (dupli Bik), znaš da sam prvi pitaj Adamagovorim o psihi
poticem iz tog miljea i nacina shvatanja zivota, znam kako imaju misljenje o braku svi koje znam...
sve je formalno i neformalno
jos ako su umetnici to je tek sloboda apsolutna sto je mnogima nespojivo sa brakom kao institucijom
U sad si ga usrećio!Marlone nenormalno me podsećaš na jednog ex kolegu (dupli Bik), znaš da sam prvi pitaj Adama
Ja sam posle potpisivanja imala 3 meseca jezive psihosomatske tegobe jer sam mislila da sam izgubila slobodu
Ali nisam
Samo sam dobila podršku