"Плакета Слободе" за Рају Родића и лист "Курир"

Да ли сматрате да се Курир исправно бори за слободу медија?

• Да

glasova: 18 51,4%
  • Не

glasova: 17 48,6%

• Ukupno glasova
    35
  • Anketa je zatvorena .
Као што се из анкетног питања и види, предлажем да се Раји и "Куриру" додели доле наведена "Плакета Слободе", као признање њиховој борби за бољу и поштенију Србију. Гласање ће трајати 3 дана и уколико већина буде да се плакета додели, "Куриру" ће бити уручена путем мејла.

plaketa2-2.jpg

pridruzijem se cestitkama

:worth::worth::worth:

Posle tri dana, glasanje za dodelu "Plakete Slobode" je završeno. I pored toga što su uz simpatizere režima protiv dodele plakete glasali i Hrvati, Bosanaci i Albanaci sa foruma, tesnom većinom je odlučeno da se Plaketa Slobode dodeli listu Kurir, što sam i uradio:

"Poštovani g-dine Rodicu i redakcijo Kurira

posle trodnevnog glasanja na jednom političkom forumu, odlučili smo da Vam dodelimo "Plaketu Slobode" koju vam šaljemo u atačmentu.

Želimo vam sve najbolje i samo nastavite dalje sa iznošenjem istine, ma kakva god da je.

Grupa diskustanata sa jednog foruma"

P.S.
Vidim da mi je moderator izbrisao plaketu iz inicijalnog posta. Kad ćete početi da nas hapsite?!

plaketa2-2.jpg

Као што се из анкетног питања и види, предлажем да се Раји и "Куриру" додели доле наведена "Плакета Слободе", као признање њиховој борби за бољу и поштенију Србију. Гласање ће трајати 3 дана и уколико већина буде да се плакета додели, "Куриру" ће бити уручена путем мејла.

gotovi su:per:

P.S. [/B]Vidim da mi je moderator izbrisao plaketu iz inicijalnog posta. Kad ćete početi da nas hapsite?!
Pa lepo sam ti napisao, nema pominjanja Krstarice, a ovako može. Vidim da si shvatio.

Posle tri dana, glasanje za dodelu "Plakete Slobode" je završeno. I pored toga što su uz simpatizere režima protiv dodele plakete glasali i Hrvati, Bosanaci i Albanaci sa foruma, tesnom većinom je odlučeno da se Plaketa Slobode dodeli listu Kurir,
Kako znaš ko je kako glasao kad je bilo anonimno? Baš je Albanac među prvima čestitao ...

nesha t
Vidim da mi je moderator izbrisao plaketu iz inicijalnog posta. Kad ćete početi da nas hapsite?!

Pa lepo sam ti napisao, nema pominjanja Krstarice, a ovako može. Vidim da si shvatio
И лепо сам исправио, па нигде није ни била поменута Крстарица.

Posle tri dana, glasanje za dodelu "Plakete Slobode" je završeno. I pored toga što su uz simpatizere režima protiv dodele plakete glasali i Hrvati, Bosanaci i Albanaci sa foruma, tesnom većinom je odlučeno da se Plaketa Slobode dodeli listu Kurir,

Kako znaš ko je kako glasao kad je bilo anonimno? Baš je Albanac među prvima čestitao ...
Знам из праксе, јер сте се и до сада одлично испомагали.

Јел нам се друг Раја захвалио?
Није, не зна на који форум да пошаље сандук шампањца и торту са прославе.:p

Нек бре направи журају ми ћемо да се окупимо:whistling:

I OVDE JE DRUG RAJA BIO GLAVNI LIK DO PRED KRAJ PA GA ONDA UHAPSILI:think:

Back