gost 150019
Elita
- Poruka
- 20.524
Neka, puca, puca, puca,
nek' eksplodira...
nek' eksplodira...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Као што се из анкетног питања и види, предлажем да се Раји и "Куриру" додели доле наведена "Плакета Слободе", као признање њиховој борби за бољу и поштенију Србију. Гласање ће трајати 3 дана и уколико већина буде да се плакета додели, "Куриру" ће бити уручена путем мејла.
![]()
E sad sam išo na kurirov sajt...I zamislite, on još radi... Baš sam se razočarao...![]()
Као што се из анкетног питања и види, предлажем да се Раји и "Куриру" додели доле наведена "Плакета Слободе", као признање њиховој борби за бољу и поштенију Србију. Гласање ће трајати 3 дана и уколико већина буде да се плакета додели, "Куриру" ће бити уручена путем мејла.
Pa lepo sam ti napisao, nema pominjanja Krstarice, a ovako može. Vidim da si shvatio.P.S. [/B]Vidim da mi je moderator izbrisao plaketu iz inicijalnog posta. Kad ćete početi da nas hapsite?!
Kako znaš ko je kako glasao kad je bilo anonimno? Baš je Albanac među prvima čestitao ...Posle tri dana, glasanje za dodelu "Plakete Slobode" je završeno. I pored toga što su uz simpatizere režima protiv dodele plakete glasali i Hrvati, Bosanaci i Albanaci sa foruma, tesnom većinom je odlučeno da se Plaketa Slobode dodeli listu Kurir,
И лепо сам исправио, па нигде није ни била поменута Крстарица.Vidim da mi je moderator izbrisao plaketu iz inicijalnog posta. Kad ćete početi da nas hapsite?!
Pa lepo sam ti napisao, nema pominjanja Krstarice, a ovako može. Vidim da si shvatio
Знам из праксе, јер сте се и до сада одлично испомагали.Posle tri dana, glasanje za dodelu "Plakete Slobode" je završeno. I pored toga što su uz simpatizere režima protiv dodele plakete glasali i Hrvati, Bosanaci i Albanaci sa foruma, tesnom većinom je odlučeno da se Plaketa Slobode dodeli listu Kurir,
Kako znaš ko je kako glasao kad je bilo anonimno? Baš je Albanac među prvima čestitao ...
Није, не зна на који форум да пошаље сандук шампањца и торту са прославе.Јел нам се друг Раја захвалио?
Јел нам се друг Раја захвалио?
Није, не зна на који форум да пошаље сандук шампањца и торту са прославе.![]()
Pa neka pošalje tebi, pa ti podeli s drugarima.Јел нам се друг Раја захвалио?
Није, не зна на који форум да пошаље сандук шампањца и торту са прославе.![]()