Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.694
Prostitucija!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da l si ti realna osoba?Nije uopste pitanje da li moze, Zoki je institucija ovde, starija i od tebe i od mene.
Si ti u pms- u?Da l si ti realna osoba?
I retardi stare. Ne kažem da Zoki retard, baš je gotivan lik.
Tom logikom ja sam mlađa i žensko sam i ne može on sa mnom da razgovara kao da smo tikve brali zajedno jer nismo.
Ali ta logika nije na snazi. Jer ni ne znam koliko ko ima godina, kog je pola i sve ostalo. Pričamo.
I ne drkaj se meni, brate sestro.
Ne. Izašla sam iz PMSa. I započela sam novi ciklus. Nije on, nego ti. Ne mešaj njega.Si ti u pms- u?Nije te napao ni on ni ja, razgovaramo
Hvala ti puno od srCaO pcelo moja
Procice, sta god da je, sve ce proci
A pa izvini ako te nesto u mom pisanju povredilo, nije mi bila nameraNe. Izašla sam iz PMSa. I započela sam novi ciklus. Nije on, nego ti. Ne mešaj njega.
No harm.
Ne, neA pa izvini ako te nesto u mom pisanju povredilo, nije mi bila namera
Veruj, on covek postuje zene vise nego mnogi, iako ti tako ne deluje iz sprdacine.Ne, ne
Izvinjavam se ja i tebi i instituciji.
Pa nek ide život.
Veruj, on covek postuje zene vise nego mnogi, iako ti tako ne deluje iz sprdacine.
Nego, aj sad skidaj gace da se izljubimo![]()
Ne dojebana...Nego, aj sad skidaj gace da se izljubimo![]()
Ne dojebana...
volis da budes smelly?Tusiranje posle seksa?! Fuj
Posle seksa obavezno asepsolvolis da budes smelly?
cak i posle seksa,operem penis jos tri puta.zato sto curi i dalje maloDa li se uvek plaknete ili i ne mora baš uvek?
ceo dan tako?Fuj pranje.
Zelim da zenka ima miris po seksu.
Uvek.Da li se uvek plaknete ili i ne mora baš uvek?
Od tebe sam ocekivala najmanje to... a sta dobih... :smajlisamarulice:Prostitucija!
sa cajem od kamilice?