Da li recimo ako ja te tri godine izdrzim, mogu da upisem skoro bilo koji drugi fakultet u Evropi. Ja sam sada apsolvent, i ima toliku zelju da nastavim studiranje, tj ne radi mi se jos.
A pitanje koje je izbrisano zbog vuligarnosti, postavicu lepse. Da li mislite da muskarac od 24 godine i zena od 32 mogu da uzivaju u seksualnim odnosima i da im taj odnos bude lep?
Pa ok razumem da te mami keš ali pitanje je šta je iza toga svega, možda od keša i ne bude ništa, sad ga ima dok te ne navuče na neko sr....
Jednostavno je pitaj zašto joj je potreban takav brak, možda neće reći istinu ali kroz njen odgovor moći ćeš bar intuitivno da osetiš da li tu ima nekog opakog muljanja..
Ona može da namami nekog za brak njenih godina ili starijeg, nekog usamljenika, sumnjivo mi je da joj je potreban klinac..
Čak kad razmislim i ovo da je lezbejka i da je neko smara otpada, pre će je smarati što je sa klincem...
Nemam pojma budi oprezan, nemoj da ti uvali neku katastrofu pa da ne vidiš ni diplomu srpskog faksa a ne evropskog.
Zvučim možda preterano mračno,ali nikad ne znaš kakav frik stoji preko puta tebe...
Nije loše što si otvorio temu o tome, ko zna možda nekom padne još neki motiv na pamet koga nisi mogao da se setiš.
Seks može da bude odličan tim pre što nije klinka, trebalo bi da poznaje sebe, da je opuštena i slobodna, ali ni to nije pravilo.
Možda ima probleme i na tom polju...nešto mi ne deluje da ćeš da se ovajdiš kako ti to zamišljaš a vidim tačno šta si izmaštao.
Opušteno učim i spremam se za evropske univerzitete, tu je keš a usput me žestoko yebe iskusna matorka..ma idi san snova...
Debelo ispitaj i istraži sve, tim pre što sam kažeš da ništa o njoj ne znaš a ona o tebi sve !!!!
Setih se filma Mizeri.