Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
šta vam je, zar stvarno mislite da neko zaista tako razmišlja?jao, nemojte da se primate, ovaj stefan vas ložišta vam je, zar stvarno mislite da neko zaista tako razmišlja?

Po staroj jevrejskoj ćutanje je zlato,femi društvo ćuti i čeka da ova tema što pre nestane jer ovo je vrhunsko otkriće tajnog delovanja žena u svetu.Zavera je otkrivena. Poenta. Ne veruj ženi koja plače. Nikad.

jel sada bolje?jao, nemojte da se primate, ovaj stefan vas ložišta vam je, zar stvarno mislite da neko zaista tako razmišlja?

Eeej, je l' ti to planiras da promenis pol?
Mala ispravka: NEKE žene.....Žene suzama zadržavaju posao,okreću nemoguće situacije u svoju korist,neutrališu muža,pribavljaju korist...Suze pred detetom najčešće zaustavljaju porodične rasprave,dobijaju oproštaj za iznevereno prijateljstvo...Pa dobro "nežniji pole" , kako se osećate dok vladate sveto i to ne oružijem već suzama...
Mala ispravka: NEKE žene.....
Nemoj sad da generalizuješ.....
Meni plač više deluje kao ponižavanje i nemogućnost odgovornog rešavanja problema....pa ga zato nikada i nisam koristila da bih nešto dobila....

što napisah napisah...8-)Mala ispravka: NEKE žene.....
Nemoj sad da generalizuješ.....
Meni plač više deluje kao ponižavanje i nemogućnost odgovornog rešavanja problema....pa ga zato nikada i nisam koristila da bih nešto dobila....
Mozda to ipak i nije tako tesko.Iznerviram se i dodje mi nekad da zaplacem ali to nedozvoljavam da iko vidi,prosto me je sramota.