Plačem pobeđujem...

Nisam citala prve strane, mozda sam trebala, ali 'ajde de...
Kod tate mi je plac uvek prolazio. On je jos uvek slab na moj plac, suze, sve bi uradio samo da ne budem tuzna i placna.
Nisam to namerno radila, jer sam osoba koja cesto place jer sam izgleda od tuge sazdana.
Kod muza moje suze ne izazivaju bas neku reakciju, da se razumemo, zao mu je sto placem, to je sve... ali zivot ide dalje, plakala ja ili ne.

jao kad se setim kad se vesna z. rasplakala kod hidze ... on joj je prvo dao valjda keca nije ucila a ona je bila jedan od odlikasha.. a on je predavao biologiju crnogorac kao u havajskim koshuljama i voleo je da pogleda u zgodnu devojcicu ali ono ok samo ih je gotivio kad su zgodne nije ih vatao. i rasplaka se ona i on kao eeee pa evo i onda je ona ispravila svojerucno tako njoj se isplatilo. eto kradem shtoseve ali shta kad su dobri.
pa kad ne ide plac ti manipulisi i malo pasivne agresije ajde shta smo te naucile

Ja se nikada nisam rasplakala da postigla neki cilj...mozda je to podsvesno kao sto ti kazes..a mene rasplakati je vrlo lako...malo besa, neki tuzan stih, secanje...to me strasno nervira, ponekad me je i blam. Volela bih da naucim da drzim emocije pod kontrolom. Mozda bih onda mogla i da manipulisem njima, ovako ne.

Eeej, je l' ti to planiras da promenis pol?

Vidi ga Tarmi Ricmi......
dancegirl2.gif

Plačem.Priznajem!
Juče sam pozvala tatu i rekla mu da mi fale nove čizme, stare su mi pohabane i hladno mi je u njima..a eto..nemam para..i rasplakala se..kako ne mogu sebi da priuštim osnovne stvari ( ovo sam stvarno mislila )
I ne vredi...koliko god da štedim..
Danas su mi parice legle na račun.
Mada ovo pali samo kod tate.
Ne verujem da bi mogla da isplačem povišicu plate....

Žene suzama zadržavaju posao,okreću nemoguće situacije u svoju korist,neutrališu muža,pribavljaju korist...Suze pred detetom najčešće zaustavljaju porodične rasprave,dobijaju oproštaj za iznevereno prijateljstvo...Pa dobro "nežniji pole" , kako se osećate dok vladate sveto i to ne oružijem već suzama...
Mala ispravka: NEKE žene.....
Nemoj sad da generalizuješ.....
Meni plač više deluje kao ponižavanje i nemogućnost odgovornog rešavanja problema....pa ga zato nikada i nisam koristila da bih nešto dobila....

Mala ispravka: NEKE žene.....
Nemoj sad da generalizuješ.....
Meni plač više deluje kao ponižavanje i nemogućnost odgovornog rešavanja problema....pa ga zato nikada i nisam koristila da bih nešto dobila....

Bas tako:)

Isto kao sto su muskarci agresivni i vulgarni,
i na taj nacin sebi krce put.
I to je generalizovanje,i zbog takvih nekih,
ne stavljamo sve muskarce u isti kos
ili bi trebale;)
ne,ne mi nismo takve:D

Back