AbsolutelyNotMan
Aktivan član
- Poruka
- 1.622
Mislim da nece moci odmah i kada isplati sve.Moraces platiti te zaostale racune,s kamatom,pa ce ti onda tek posle produziti,ilidati drugi ugovor.
Mislim da nece moci odmah i kada isplati sve.Moraces platiti te zaostale racune,s kamatom,pa ce ti onda tek posle produziti,ilidati drugi ugovor.
U svakom slucaju nece moci nista dok ne isplati dug,a posle vazi dogovor.Mislim da nece moci odmah i kada isplati sve.
Ma sta ima da zove mts ode u poslovnicu direktno.Pozoves mts.
Zato ja nista na dug i ugovore.Mozda ga i nisu tuzili , ko zna koliko ima takvih duznika mts![]()
Pa dobro , tako je najbolje.Zato ja nista na dug i ugovore.
Ma pusti...Ovo je izgleda ili BOT od Trandaifiko ili tako nekih nubova... Koji ne znaju pertle da vezu a ne nesto komplikovanije...Verovatno će ti uključiti uslugu po plaćanju računa.
Samo, malo mi je neverovatno da ne znaš da se možeš registrovati na sajtu mts, proveravati stanje, plaćati račune direktno, a sve to možeš i preko aplikacije "moj mts", tako da možeš i u Kinu da odeš, ako imaš internet i platnu karticu, možeš redovno da plaćaš račune.
Da , Trandafil je poseban slučaj.Ma pusti...Ovo je izgleda ili BOT od Trandaifiko ili tako nekih nubova... Koji ne znaju pertle da vezu a ne nesto komplikovanije...
Ali on NIJE davao pare/placao. Kontas? U tome i jeste problem. Ni kod babe nema dzabeUkljucite ti kad platis.Dobices i mobiln.Za pare sve
bio si par meseci preko grane i vec zaboravio kako se to radi kod nas.Bice kad odem u ponedeljak da platim, zato i pitam.
covek nije imo pare. bio na rad u nemacku i jedva skupio za bus za da se vrati.Ali on NIJE davao pare/placao. Kontas? U tome i jeste problem. Ni kod babe nema dzabe![]()
Samo ako plaćaš. 😂Ukljucite ti kad platis.Dobices i mobiln.Za pare sve