Cakana Andjelic Poznat Poruka 8.142 01.11.2019. u 20:09 - Plac i nerviranje, da li idu zajedno #201 tropicoflame: da te mrzim rekao bih, nista nisi naucila... vako si najbolji predstavnik svog znaka...sisica, neiskrena, manipulator=skorpija. Kliknite za proširenje... pa koj kur se vatas za skorpije
tropicoflame: da te mrzim rekao bih, nista nisi naucila... vako si najbolji predstavnik svog znaka...sisica, neiskrena, manipulator=skorpija. Kliknite za proširenje... pa koj kur se vatas za skorpije
tropicoflame Iskusan Banovan Poruka 6.261 01.11.2019. u 21:54 - Plac i nerviranje, da li idu zajedno #202 Cakana Andjelic: pa koj kur se vatas za skorpije Kliknite za proširenje... ko pitbul me pratis po temama, samo jos na politici nisi bila....gde god zucnem eto nje
Cakana Andjelic: pa koj kur se vatas za skorpije Kliknite za proširenje... ko pitbul me pratis po temama, samo jos na politici nisi bila....gde god zucnem eto nje
Cakana Andjelic Poznat Poruka 8.142 01.11.2019. u 22:29 - Plac i nerviranje, da li idu zajedno #203 tropicoflame: ko pitbul me pratis po temama, samo jos na politici nisi bila....gde god zucnem eto nje Kliknite za proširenje...
tropicoflame: ko pitbul me pratis po temama, samo jos na politici nisi bila....gde god zucnem eto nje Kliknite za proširenje...
lil_moon Iskusan Poruka 6.941 02.11.2019. u 10:35 - Plac i nerviranje, da li idu zajedno #204 tropicoflame: da te mrzim rekao bih, nista nisi naucila... vako si najbolji predstavnik svog znaka...sisica, neiskrena, manipulator=skorpija. Kliknite za proširenje... Čuj škorpija neiskrena. Šta si u horoskopu ?
tropicoflame: da te mrzim rekao bih, nista nisi naucila... vako si najbolji predstavnik svog znaka...sisica, neiskrena, manipulator=skorpija. Kliknite za proširenje... Čuj škorpija neiskrena. Šta si u horoskopu ?
lil_moon Iskusan Poruka 6.941 02.11.2019. u 21:26 - Plac i nerviranje, da li idu zajedno #205 Da nisi ovan ? Teška kombinacija, ovan vatra , škorpija voda, ima dosta pare
Manastirka Buduća legenda Poruka 31.811 03.11.2019. u 11:48 - Plac i nerviranje, da li idu zajedno #206 lil_moon: Da nisi ovan ? Teška kombinacija, ovan vatra , škorpija voda, ima dosta pare Kliknite za proširenje... Ahaa.. da se ugušiš.
lil_moon: Da nisi ovan ? Teška kombinacija, ovan vatra , škorpija voda, ima dosta pare Kliknite za proširenje... Ahaa.. da se ugušiš.
lil_moon Iskusan Poruka 6.941 03.11.2019. u 23:47 - Plac i nerviranje, da li idu zajedno #207 Manastirka: Ahaa.. da se ugušiš. Kliknite za proširenje... Ovnovi su strašno tvrdoglavi