Pizzaaaaaa

Sto tanje testo, ljut kecap, gljive,paprika,puuuno sira i
maslina,origano

Sve to, samo ne previse sira, plus da je res pecena. Obozavam picu. Najbolju sam jela pre nekoliko godina u konobi Jadran u Budvi i ove godine na Zanjici. U oba slucaja pravili su je rodjeni Italijani. Mmm... savrseno... :super:
Mrzim pizzu hut. Mrzim pice kako ih prave u Grckoj.

Poslednja izmena:
Sve to, samo ne previse sira, plus da je res pecena. Obozavam picu. Najbolju sam jela pre nekoliko godina u konobi Jadran u Budvi i ove godine na Zanjici. U oba slucaja pravili su je rodjeni Italijani. Mmm... savrseno... :super:
Mrzim pizzu hut. Mrzim pice kako ih prave u Grckoj.

A tek u Bugarskoj
g025.gif
Samo u kitenu ima jedan Italijanski restoran Da Vinci u kome sam jeo mnogo,mnogo dobru pizzu. Inace volim i ljute.

sad se setih jedne pice koju sam jeo u italiji sa lukom na kolutove... ja mislim da ne postoji nista groznije od onoga..
inace ja stavljam kamara kecap, salamu, kamara kackavalj, origano i to je to, moja idealna pica...

moja omiljena pizza je da joj je tanka kora,dosta sira,ananas,ljuta paprika iseckana po pizzi,salama ili pilece meso takodje iseckano.I onda preko toga majonez,pizzu ne mogu jesti ako nema majoneza na njoj.
INache je jedem svaki 3-4 dana a dok sam ziveo sam dok sam studirao jeo sam je svaki dan za vecheru.;)

moja omiljena pizza je da joj je tanka kora,dosta sira,ananas,ljuta paprika iseckana po pizzi,salama ili pilece meso takodje iseckano.I onda preko toga majonez,pizzu ne mogu jesti ako nema majoneza na njoj.
INache je jedem svaki 3-4 dana a dok sam ziveo sam dok sam studirao jeo sam je svaki dan za vecheru.;)

Mislim da se slaze sa svim stvarima sem pilecim mesom.

Back