Pivo i utakmica

• Začetnik teme Začetnik teme DUH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

DUH

Iskusan
Banovan
Poruka
5.887
Dragi moji drugari, da nisam normalna, to smo vec apsolvirali, ali postoje sitnice koje ne razumem o sebi.
NPR kad mi se muskarac kako da kazem "predstavlja", ako kaze da voli pivo I furball, meni se odmah pali crveno svetlo- bežiiiiii!
Blok na licu mesta, adio, ćao, aurevoir, asta la vista...
A ja nonšalantno kad mi dođe, prilegnem uz limenku piva i pustim neku utakmicu na TV.

Iskreno- da sam muško i da mi žena kaže da ponekad pije pivo i gleda utakmice, nisam sigurna jel to plus ili minus 🤣

Jbg u svakom slučaju je licemjerno, znam.

Dragi moji drugari, da nisam normalna, to smo vec apsolvirali, ali postoje sitnice koje ne razumem o sebi.
NPR kad mi se muskarac kako da kazem "predstavlja", ako kaze da voli pivo I furball, meni se odmah pali crveno svetlo- bežiiiiii!
Blok na licu mesta, adio, ćao, aurevoir, asta la vista...
A ja nonšalantno kad mi dođe, prilegnem uz limenku piva i pustim neku utakmicu na TV.

Iskreno- da sam muško i da mi žena kaže da ponekad pije pivo i gleda utakmice, nisam sigurna jel to plus ili minus 🤣

Jbg u svakom slučaju je licemjerno, znam.
Sve, sve...ja da sam muško,bežala bih samo od ovih koje gledaju špansko/tursko/indijske serije i piju pivo.

Не знам ни једну жену која гледа те серије. Мислим, не дружим се са таквима. А пиву не фали ништа, управо га циркам гледајући Ћирилицу.

• Voli
Reactions: DUH
Moraš da čekaš da neko zabije golčinu da bi poskidali dresove, zato ja gledam boks, toples! 😈🤣
Tesko mi je povjerovati da zene gledaju nogomet samo da bi uhvatile trenutak u kojem misicavi mladac skida majicu nakon sto je zabio krpenjacu medju raslje.

Sta?
Koji kura*c?
Meni je to tak veze, gledati 90 minuta najdosadniju stvar na svijetu, u nadi da ce se nekome ukazati trbusnjaci.
To je kao da ja gledam zensko hrvanje u blatu, negdje u jamerickom bible belt-u.
OK, priznajem, pogledao bi ga, iz zafrkancije, ali nista vise od toga.

• Haha
E...nije "žene" nego JA...
Ja s vama zenama nisam nacisto, majkemi.
Tu se propinjete na straznje noge u vezi nekakvih zenskih prava, a onda od usta napravite guzicu.

Zene zele emancipaciju, OK, ali tesko ih je shvatiti ozbiljno dok god se isplazenog jezika na koljenima trljaju o kratke noge nekog polupismenog jazavca koji trci za loptom.
Zao mi je, ali uz najbolju volju, ja zensku logiku ne shvacam.
Mozda zato sto sam pao s Marsa, a vi zene s Venere.

• Haha
Ja s vama zenama nisam nacisto, majkemi.
Tu se propinjete na straznje noge u vezi nekakvih zenskih prava, a onda od usta napravite guzicu.

Zene zele emancipaciju, OK, ali tesko ih je shvatiti ozbiljno dok god se isplazenog jezika na koljenima trljaju o kratke noge nekog polupismenog jazavca koji trci za loptom.
Zao mi je, ali uz najbolju volju, ja zensku logiku ne shvacam.
Mozda zato sto sam pao s Marsa, a zene s Venere.
Zato sam i napisala "Nije žene, nego JA"
Ni ja ne mogu da ulazim u tuđe mozgove, ni muške ni ženske i sve što sam rekla, rekla sam samo i isključivo u svoje ime :)

Zato sam i napisala "Nije žene, nego JA"
Ni ja ne mogu da ulazim u tuđe mozgove, ni muške ni ženske i sve što sam rekla, rekla sam samo i isključivo u svoje ime :)
Hvala uzvisenom Bogu, pa ne mogu ni ja.
Blagoslovljeni smo mi, koji to ne mozemo.
Vjeruj mi, ponekad je lakse zivjeti u blazenom neznanju.

Najgori su oni koji misle da kuze, a zive u zajebu.

Tko ne zna, a ne zna da ne zna; opasan je, izbjegavajte ga.
Tko ne zna, a zna da ne zna; dijete je, naučite ga.
Tko zna, a ne zna da zna; spava, probudite ga.
Tko zna i zna da zna; mudar je , slijedite ga.

• Voli
Bilo bi me sramota i mislim da bi trajno obiljezio muski rod, kada bi recimo za vrijeme nogometne utakmice u kojoj Hrvatska igra protiv ostatka Svemira, pred ekranom cirkao pivo, i zapustio zenu koja na krevetu raspracakarena ceka da je izlizem i jos svastanesto.
Mene bi bilo iz dubine moga muskoga srca bilo sramota pogledati utakmicu.

• Haha

Back