Pitja

Omiljeno,mmm?

• Pivo

• Pelinkovac

• Vodka

• Vino

• Rakija

• Coca-cola

• Viski

• VInjak

• Absinthe

• Tekila

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moon Child:
IvAnA:):
Znam da je smrt-kombinacija, ali bash cu da probam guaranu sa votkom ili nekim drugim alkoholom....hihi....QUOTE]
oooo neeeeeeee
ja-nikad vishe.....
to je bila kombinacija vina, piva, votke i guarane, u velikim kolichinama, i bilo je..... zaebano :D

lol....zajebano tada ili sutradan...?;)
a oce li mi neko objasniti kakav efekat daje guarana sa alkoholom...?ili da sama probam...?

Nikakav specijalan. To se samo ljudi tripuju da se nesto znacajno desava :roll:
Mozes da primetis samo da ce te malo brze pogoditi alkohol. Ali pazi BRZE, ne vise! Brza absorbcija ;)
Nece te ubiti u svakom slucaju, samo nemoj da preteras sa kolicinom ;)

a oce li mi neko objasniti kakav efekat daje guarana sa alkoholom...?ili da sama probam...?
Ja sam popila pola vodke u kombinaciji sa guaranom..
Pa vidis,prvo sam sedela sa drugaricom u sobi {koja je isto kao i ja popila},posmatrala sobu i umirala od smeha,menjajuci neopisivom brzinom teme razgovora...
Ona kada sam otisla na zurku,nisam mogla uopste normalno da se ponasam...
E,a kao vrhunac,posle sam sjebala nogu,istegla ligamente i sledecih 5 dana nisam ustajala iz kreveta...
Tako je delovalo na mene :)
Ali bilo je veselo!

Kad_LupimLupim:
@Pop
Neka dvojica, tamo... ne znas ih :lol:
Osh' viski? :P
Pijemo pivo jos uvek... sta hoces... :p
A i kome jos treba alkohol u zivotu...
34.gif

Banshee:
meni je vodka odvratna. :roll:
bas mrzim da je osetim u picu.jos gore kad je sama.
to zato sto sam neke nekvalitetne samo probala...:roll:

Nisi jedina...Vecina ljudi koje znam ne moze da vidi vodku....Svima se zgadila posle 2-3 pijanstva(kao i meni)....A i ja mislim da je to jer svi piju nekvalitetne vodke....

Moon Child:

hah, pa sutradan;)

pa probaj... na mene previshe alkohola deluje gradacijski, prvo smejanje do besvesti=>zatim lupetanje=>pa pravljenje budale od sebe=>onda kukanje kako me niko ne voli=>onda pricha kako vishe nikad necju popiti nishta=>i na kraju qnt...

Moon Child:
hah, pa sutradan;)

pa probaj... na mene previshe alkohola deluje gradacijski, prvo smejanje do besvesti=>zatim lupetanje=>pa pravljenje budale od sebe=>onda kukanje kako me niko ne voli=>onda pricha kako vishe nikad necju popiti nishta=>i na kraju qnt...

Hahahaha...I moja drugarica ima slichne tripove....Prvo kuka kako joj se spava, kako su joj otekle ruke i kako je chupava...to je zapravo znak da je pijana...A onda obichno pochne da plache i histerishe da je ruzna jer su joj se ochi smanjile od plakanja....I tako u krug.....
A ja....ja prvo pochnem da filozofiram o zivotu i svemu i svachemu, a onda da se gubim i da "volim" svakog ko mi se nadje na putu....

Nisi jedina...Vecina ljudi koje znam ne moze da vidi vodku....Svima se zgadila posle 2-3 pijanstva(kao i meni)....A i ja mislim da je to jer svi piju nekvalitetne vodke....
ma vodka mi je toliko odvratna da nisam nikada ni imala priliku da se od nje napijem...

Banshee:
ma vodka mi je toliko odvratna da nisam nikada ni imala priliku da se od nje napijem...

jesi probala sa borovnicom,djusom,guaranom(sto da ne,opusteno,extra je)...
ja sam isprobao sve zivo,bas je opusteno sa vodkom,popijes napr. 0.5l sa borovnicom i posle je pijes kao vodu,znam jer sam posle toga spavao ispred nekog kluba(koliko je bilo dobro)
:)

Trajce:
jesi probala sa borovnicom,djusom,guaranom(sto da ne,opusteno,extra je)...
ja sam isprobao sve zivo,bas je opusteno sa vodkom,popijes napr. 0.5l sa borovnicom i posle je pijes kao vodu,znam jer sam posle toga spavao ispred nekog kluba(koliko je bilo dobro)
:)
ma probala sam vodku sa mnogo cim,ali sto je vise prijem bude mi odvratnija.
jedina koja mi se svidela bila je sa ukusom kajsije ili breskvre...a i to mi se verovatno svidelo jer sam pre toga previse popila pa mi vise nije ni bilo bitno sta pijem. :roll:

a najodvratnija mi je u bloody mary (tu ide vodka zar ne? )...e kada sam to probala sve mi se smucilo...a ipak sam ispila sve. :roll: mislim paradajz i vodka...uzas. :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back