Girl next door
Ističe se
- Poruka
- 2.117
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je bre zapeoKad_LupimLupim:Tz tz tz... ne preterujte sa picem da vam se ne ogadi sve. Ja znam dvojicu koji su tako zapeli pa sad ne mogu ocima da vidi ni apotekarski alkohol![]()
Moon Child:IvAnA:):Znam da je smrt-kombinacija, ali bash cu da probam guaranu sa votkom ili nekim drugim alkoholom....hihi....QUOTE]
oooo neeeeeeee
ja-nikad vishe.....
to je bila kombinacija vina, piva, votke i guarane, u velikim kolichinama, i bilo je..... zaebano![]()
lol....zajebano tada ili sutradan...?
a oce li mi neko objasniti kakav efekat daje guarana sa alkoholom...?ili da sama probam...?
Ja sam popila pola vodke u kombinaciji sa guaranom..IvAnA:):lol....zajebano tada ili sutradan...?
a oce li mi neko objasniti kakav efekat daje guarana sa alkoholom...?ili da sama probam...?
Pijemo pivo jos uvek... sta hoces...Kad_LupimLupim:@Pop
Neka dvojica, tamo... ne znas ih
Osh' viski?![]()
Banshee:meni je vodka odvratna.
bas mrzim da je osetim u picu.jos gore kad je sama.
to zato sto sam neke nekvalitetne samo probala...![]()
IvAnA:):Moon Child:lol....zajebano tada ili sutradan...?
hah, pa sutradan
pa probaj... na mene previshe alkohola deluje gradacijski, prvo smejanje do besvesti=>zatim lupetanje=>pa pravljenje budale od sebe=>onda kukanje kako me niko ne voli=>onda pricha kako vishe nikad necju popiti nishta=>i na kraju qnt...
Moon Child:IvAnA:):hah, pa sutradan
pa probaj... na mene previshe alkohola deluje gradacijski, prvo smejanje do besvesti=>zatim lupetanje=>pa pravljenje budale od sebe=>onda kukanje kako me niko ne voli=>onda pricha kako vishe nikad necju popiti nishta=>i na kraju qnt...
Hahahaha...I moja drugarica ima slichne tripove....Prvo kuka kako joj se spava, kako su joj otekle ruke i kako je chupava...to je zapravo znak da je pijana...A onda obichno pochne da plache i histerishe da je ruzna jer su joj se ochi smanjile od plakanja....I tako u krug.....
A ja....ja prvo pochnem da filozofiram o zivotu i svemu i svachemu, a onda da se gubim i da "volim" svakog ko mi se nadje na putu....
ma vodka mi je toliko odvratna da nisam nikada ni imala priliku da se od nje napijem...IvAnA:):Nisi jedina...Vecina ljudi koje znam ne moze da vidi vodku....Svima se zgadila posle 2-3 pijanstva(kao i meni)....A i ja mislim da je to jer svi piju nekvalitetne vodke....
Banshee:ma vodka mi je toliko odvratna da nisam nikada ni imala priliku da se od nje napijem...
jadan ti...dobrica...Keeper:koka kola.
jedino je bezalkoholno. alkohol ne pijem.....
osim ako me neko ne natera![]()
ma probala sam vodku sa mnogo cim,ali sto je vise prijem bude mi odvratnija.Trajce:jesi probala sa borovnicom,djusom,guaranom(sto da ne,opusteno,extra je)...
ja sam isprobao sve zivo,bas je opusteno sa vodkom,popijes napr. 0.5l sa borovnicom i posle je pijes kao vodu,znam jer sam posle toga spavao ispred nekog kluba(koliko je bilo dobro)
![]()
Za mene je bas jaka...ja sam se posle 2 gutljaja ljuljuskalaBanshee:ma vodka mi je toliko odvratna da nisam nikada ni imala priliku da se od nje napijem...