Pitbul odgrizao uvo devojčici

eto cime se ti ponosis sutiranjem pasa i vlasnika pominjes motke pozivas na linc,propagiras nasilje nad zivotinjama i diskriminises ljubitellje zivotinja..
sve ovo se ogleda u tvojim postovima i onda sebe smatras normalnim...

porazavajuce

Човек је изјавио да свако ко воли и држи псе има понешто циганско у себи.

Честитам.
Глуп си за медаљу.
Глуп ти тата који те направио кад си у стању да бришеш дупе псима и да удишеш њихове длаке и воњ по стану.
И при томе не схваташ да је живот у стану казна за пса и да је пас животиња којој прија отворен простор и кретање.

Grešiš, zato što ti nikada ne znaš da li će se pas nekada osetiti ugroženim i napasti nekoga. Moja majka je imala psa, bretonca, poznatog kao dobroćudna rasa. Slušao je, nikada nikoga nije napao, deca su mu radila šta god su htela i nikada nije bilo reakcije. Jednom i samo jednom je bez ikakvog razloga kidisao na neku kevinu prijateljicu i očigledno je imao nameru da je ujede. Kezio zube, režao, otimao se, jedva smo ga savladali. Sirota žena se prenerazila, a i mi smo, iskreno da ti kažem. Šta ga je isprovociralo, ne znam, žena mu se nije obratila, najnormalnije ušla u dvorište i eto...pre nje su poznati i nepoznati normalno ulazili i svima se radovao, ali je tada iz nekog razloga poludeo. Da je uspeo da je izujeda, pojma nemam šta bi bilo, ali to je za mene bio stvarno šok. Iz umiljatog psa se pretvorio u zver iz samo njemu znanog razloga. Možda je ta žena loša, nemam pojma, ali to ne znači da treba da je ujedaju psi.

Prema tome, ne možeš bezrezervno da veruješ životinji, koliko god ti mislio da je dresiran, da te sluša itd.

Naravno da ne treba, ali pas (i mačka takođe) može da "oseti negativnu energiju"

Ali neverovatno je koliko te zveri imaju pik na decu.

Ja mislim da ljudi koji drže takve pse u suštini nisu sasvim svoji i da im treba ozbiljna psihoterapija. Da izleče komplekse pa da onda ljudski porazgovaramo.

Ти мислиш али то је далеко од реалности. Званичне статистике те демантују а твоје непознавање доводи до оваквог писања.

Пит булови су у ствари створени да кољу малу децу. Кад напуне годину дана сваком од њих се доноси дете да га он закоље и поједе, то је правило. :hahaha: Јој, циркуса.

eto cime se ti ponosis sutiranjem pasa i vlasnika pominjes motke pozivas na linc,propagiras nasilje nad zivotinjama i diskriminises ljubitellje zivotinja..
sve ovo se ogleda u tvojim postovima i onda sebe smatras normalnim...

porazavajuce

Ne, on samo pokušava da objasni da su vlasnici pasa dužni da poštuju zakon i da svoje pse šetaju sa korpama na njušci, što Bogdan odbija s gnušanjem i garantuje za svog psa, kao što je i vlasnik onog pita garantovao, pa je dete ostalo bez uva. Extra.

Za vas s garancijama nije ni motka, vama treba psihijatar.

Глуп ти тата који те направио кад си у стању да бришеш дупе псима и да удишеш њихове длаке и воњ по стану.
И при томе не схваташ да је живот у стану казна за пса и да је пас животиња којој прија отворен простор и кретање.

Мој пас је у дворишту.
Ја живим у кући.

П.С.
По твојој логици,цар Душан Силни је био циганин или је имао нешто циганско у себи.

Ти мислиш али то је далеко од реалности. Званичне статистике те демантују а твоје непознавање доводи до оваквог писања.

Пит булови су у ствари створени да кољу малу децу. Кад напуне годину дана сваком од њих се доноси дете да га он закоље и поједе, то је правило. :hahaha: Јој, циркуса.

Zvanicne statistike demantuju tebe i to one koje si sam dao.

Мој пас је у дворишту.
Ја живим у кући.

П.С.
По твојој логици,цар Душан Силни је био циганин или је имао нешто циганско у себи.

Говорио сам о псима које идиоти држе по становима, а не о двориштима, или имањима...

Opa!! Svi su izgledi da ovde imamo jednog ponosnog vlasnika pita, još jednog s garancijom da njegov pas nikada ne bi napao nikoga, a naročito ne dete. :lol:

Da covek prosto ne poveruje.....koliko ovde ima "urbanih seljaka" (u negativnom smislu)!! Ljudi bi 'ladno da zabrane postojanje tog dela faune! Ovaj katepilar zesce lupa gluposti. Kako to mislis "setam psa zato sto nemam nikog svog od porodice"? Pa sta sad da radim.....da se ozenim na silu? Jedan bi da motkama "umlati" pse i njihove vlasnike.....drugi se hvali ubijanjem pasa.....treci (reg) iskazuje tipicnu zensku glupost kada govori o psima, koja proistice iz iracionalnog straha. Koliok sam samo zena sreo koje pocnu da vriste i panice kad me vide sa pitom na ulici...iz cista mira....kao kokoske neke!

Sve nas koji pse posmatramo kao životinje trebalo bi poslati na psihijatrijsko veštačenje, zato što mi ne shvatamo koliko su psi, u stvari, inteligentne životinje, drugim rečima - ljudi s njuškom i repom.

Кокошко из престонице,да си икада гајила пса,видела би колико могу да буду интелигентни.

Da covek prosto ne poveruje.....koliko ovde ima "urbanih seljaka" (u negativnom smislu)!! Ljudi bi 'ladno da zabrane postojanje tog dela faune! Ovaj katepilar zesce lupa gluposti. Kako to mislis "setam psa zato sto nemam nikog svog od porodice"? Pa sta sad da radim.....da se ozenim na silu? Jedan bi da motkama "umlati" pse i njihove vlasnike.....drugi se hvali ubijanjem pasa.....treci (reg) iskazuje tipicnu zensku glupost kada govori o psima, koja proistice iz iracionalnog straha. Koliok sam samo zena sreo koje pocnu da vriste i panice kad me vide sa pitom na ulici...iz cista mira....kao kokoske neke!

Ма заболе ме да ли си способан да се ожениш или си фрустриран што си неспособан, па фрустрације лечиш на псима и помоћу паса, не занимају не ни твоје фрустрације ни то да ли мислиш да ти је пас предобар и под конролом, што бих ја уопште размишљао о томе имам пречих ствари од тога. Елиминиши опасност да твој џукац дође у ситуацију да неког повреди, а што се мене тиче и ти и он будите какви хоћете..

Back