Pitbul odgrizao uvo devojčici

Treba. Dotični je izjavio kako mu je taj pas drag kao brat i da bi ubio bilo koga ko mu napadne psa. Eto, pa sama izvedi zaključak.

Када би мог пса неко напао без разлога или не дај Боже убио,лежао би у кориту најмање годину дана...и то у бољем случају.

Ево шта је рекао власник Голдија, пса који је одгризао уво трогодишњој Лари:

Ima samo sedam meseci i nije bio nasilan. Vodili smo ga na dresuru i to baš pri našoj policijskoj stanici. Ne znam šta ga je izazvalo i zašto je napao dete

Он прича исто што ти овде мени причаш. А јадно дете остало осакаћено за цео живот. Дај људи уозбиљите се више, доста празне приче, псе на повоце и корпе на њушке па се шетајте.
Ако нећете, мораће неко да вас натера на то, јер ми немамо децу за бацање у овој земљи.

Čuj, ne zna šta ga je izazvalo...:roll: pa naravno da ne zna, nije psiholog za pse. To je životinja, kratko i jasno i ne možeš da predvidiš reakciju.

Давилица.
Са давилицом је под контролом.

Аха, то наравно ти гарантујеш?

Да ти овај лик није неки рођак, јел можда личите?

vlasnik400.jpg

Па такви као ти и лече своје компексе џукелама, такви су неко и нешто само кад са својим џукелама прошетају, обично ништа друго у животу ни немају...

Човече,испадаш смешан.
Јел видиш да твоји постови пуцају од комплекса и исфрустрираности?

Čuj, ne zna šta ga je izazvalo...:roll: pa naravno da ne zna, nije psiholog za pse. To je životinja, kratko i jasno i ne možeš da predvidiš reakciju.

ПА ти и такви најпре "гарантују" за своје псе да "неће ништа", а онда се после чуде, не знају шта их је изазвало...
А дете без увета, ужас....

Treba. Dotični je izjavio kako mu je taj pas drag kao brat i da bi ubio bilo koga ko mu napadne psa. Eto, pa sama izvedi zaključak.

Ma strašno. Životinja može da se voli i voli se, naravno, ali ljdi pojedinci odlepe i počnu da ih posmatraju kao ljude. Pa ako je već tako, bolje bi im bilo da se priključe nekom čoporu lutalica, zajedno sa psom miljenikom i da žive dugo i srećno.

Човече,испадаш смешан.
Јел видиш да твоји постови пуцају од комплекса и исфрустрираности?

Па свако ко није исфрустиран кад види шта се догодило девојчици усред Београда по мени није нормалан, па ти сад види...

Хвала на труду. Ја колико видим овде пише за 2006-ту...

4.4.2. Types de races les plus mordeurs dans le canton de Neuchâtel
2006 2002
1. Bergers allemand et belge 18,2% (11,1%)
2. Labrador et Golden retriever 7,3% (9,1%)
3. Bouviers bernois et appenzellois 5,5% (20,2%)
4. Rottweiler 5,5% (6,1%)
5. Border Collie 5,5% (2%)
6. Saint-Bernard 3,4% (2%)
7. Pit-Bull 3,4% (2%)
8 Yorkshire 3,4% (2%)
9. Beauceron 3,4% (1%)
10. Caniche 3,4 % (1%)

Како год, види се да нису најчешћи нападачи и поред својих предиспозиција. Мени је то било битно да постујем.

u kom procentu vlasnistva se nalaze pit-bulovi ???

tek u odnosu na tu statistiku mozes doneti zakljucak

Па свако ко није исфрустиран кад види шта се догодило девојчици усред Београда по мени није нормалан, па ти сад види...

Мени је ужасно то што се десило.
Али нисам исфрустриран.
Ти би да таманиш газде и псе моткама.
То је исфрустрираност.

Хвала на труду. Ја колико видим овде пише за 2006-ту...

4.4.2. Types de races les plus mordeurs dans le canton de Neuchâtel
2006 2002
1. Bergers allemand et belge 18,2% (11,1%)
2. Labrador et Golden retriever 7,3% (9,1%)
3. Bouviers bernois et appenzellois 5,5% (20,2%)
4. Rottweiler 5,5% (6,1%)
5. Border Collie 5,5% (2%)
6. Saint-Bernard 3,4% (2%)
7. Pit-Bull 3,4% (2%)
8 Yorkshire 3,4% (2%)
9. Beauceron 3,4% (1%)
10. Caniche 3,4 % (1%)

Како год, види се да нису најчешћи нападачи и поред својих предиспозиција. Мени је то било битно да постујем.
Ispod toga imas tabelu sa procentom u populaciji i brojem ujeda, za 2002. i 2006., tj. populaciju za 2005. poglavlje 4.4.3.

Videces da odnos nije u korist tvoje izjave, za relativno mali procenat u populaciji imaju zavidan broj ujeda.

Мени је ужасно то што се десило.
Али нисам исфрустриран.
Ти би да таманиш газде и псе моткама.
То је исфрустрираност.

Оне који и после овак страшног догађаја изјављују да они "нешто гарантују" и да им не пада на памет да поштују законе и да елиминишу ризик по друге, заиста треба потаманити. Ја сам имао пар случајева где сам ишутирао и пса и власника, али изгледа да ће нормални људи морати да се организују, па чим виде пса без повоца и корпе, удри. А ако се неко буни, удри и њега...

Ако неће полиција, мораћемо ми да узмемо закон у своје руке.

Оне који и после овак страшног догађаја изјављују да они "нешто гарантују" и да им не пада на памет да поштују законе и да елиминишу ризик по друге, заиста треба потаманити. Ја сам имао пар случајева где сам ишутирао и пса и власника, али изгледа да ће нормални људи морати да се организују, па чим виде пса без повоца и корпе, удри. А ако се неко буни, удри и њега...

Da znaš, nema druge. U ovoj zemlji svi imaju veća prava od nas koji plaćamo porez.

eto cime se ti ponosis sutiranjem pasa i vlasnika pominjes motke pozivas na linc,propagiras nasilje nad zivotinjama i diskriminises ljubitellje zivotinja..
sve ovo se ogleda u tvojim postovima i onda sebe smatras normalnim...

porazavajuce

Ти си много умислио.

Back