Branimir76
Veoma poznat
- Poruka
- 13.146
Слободно.
Али онда би се појавили случајеви који би убијали псе без посебног разлога.
Takvi slučajevi bi 5 godina sadili krompir u Zabeli.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Слободно.
Али онда би се појавили случајеви који би убијали псе без посебног разлога.
Treba. Dotični je izjavio kako mu je taj pas drag kao brat i da bi ubio bilo koga ko mu napadne psa. Eto, pa sama izvedi zaključak.
Ево шта је рекао власник Голдија, пса који је одгризао уво трогодишњој Лари:
Ima samo sedam meseci i nije bio nasilan. Vodili smo ga na dresuru i to baš pri našoj policijskoj stanici. Ne znam šta ga je izazvalo i zašto je napao dete
Он прича исто што ти овде мени причаш. А јадно дете остало осакаћено за цео живот. Дај људи уозбиљите се више, доста празне приче, псе на повоце и корпе на њушке па се шетајте.
Ако нећете, мораће неко да вас натера на то, јер ми немамо децу за бацање у овој земљи.
Давилица.
Са давилицом је под контролом.
Па такви као ти и лече своје компексе џукелама, такви су неко и нешто само кад са својим џукелама прошетају, обично ништа друго у животу ни немају...
Аха, то наравно ти гарантујеш?
Да ти овај лик није неки рођак, јел можда личите?
![]()
Čuj, ne zna šta ga je izazvalo...pa naravno da ne zna, nije psiholog za pse. To je životinja, kratko i jasno i ne možeš da predvidiš reakciju.
Treba. Dotični je izjavio kako mu je taj pas drag kao brat i da bi ubio bilo koga ko mu napadne psa. Eto, pa sama izvedi zaključak.
Човече,испадаш смешан.
Јел видиш да твоји постови пуцају од комплекса и исфрустрираности?
Хвала на труду. Ја колико видим овде пише за 2006-ту...
4.4.2. Types de races les plus mordeurs dans le canton de Neuchâtel
2006 2002
1. Bergers allemand et belge 18,2% (11,1%)
2. Labrador et Golden retriever 7,3% (9,1%)
3. Bouviers bernois et appenzellois 5,5% (20,2%)
4. Rottweiler 5,5% (6,1%)
5. Border Collie 5,5% (2%)
6. Saint-Bernard 3,4% (2%)
7. Pit-Bull 3,4% (2%)
8 Yorkshire 3,4% (2%)
9. Beauceron 3,4% (1%)
10. Caniche 3,4 % (1%)
Како год, види се да нису најчешћи нападачи и поред својих предиспозиција. Мени је то било битно да постујем.
Не.
Личи ми на циганина,ја сам Србин.
Па свако ко није исфрустиран кад види шта се догодило девојчици усред Београда по мени није нормалан, па ти сад види...
Nisam pratila...jesu se oglasili ovi borci i borkinje iz tih kretenskih društava za zaštitu prava životinja?
Ма то је та иста крв, не могу цигани без мечки, паса, итд...
Човече,испадаш смешан.
Јел видиш да твоји постови пуцају од комплекса и исфрустрираности?
Ispod toga imas tabelu sa procentom u populaciji i brojem ujeda, za 2002. i 2006., tj. populaciju za 2005. poglavlje 4.4.3.Хвала на труду. Ја колико видим овде пише за 2006-ту...
4.4.2. Types de races les plus mordeurs dans le canton de Neuchâtel
2006 2002
1. Bergers allemand et belge 18,2% (11,1%)
2. Labrador et Golden retriever 7,3% (9,1%)
3. Bouviers bernois et appenzellois 5,5% (20,2%)
4. Rottweiler 5,5% (6,1%)
5. Border Collie 5,5% (2%)
6. Saint-Bernard 3,4% (2%)
7. Pit-Bull 3,4% (2%)
8 Yorkshire 3,4% (2%)
9. Beauceron 3,4% (1%)
10. Caniche 3,4 % (1%)
Како год, види се да нису најчешћи нападачи и поред својих предиспозиција. Мени је то било битно да постујем.
Nisam pročitala sve postove na temi, ali ako je istina da si izjavio da ti je pas kao brat, onda stvarno........ne znam šta da ti kažem. Zamisli se malo.
Мени је ужасно то што се десило.
Али нисам исфрустриран.
Ти би да таманиш газде и псе моткама.
То је исфрустрираност.
Сваки има понешто циганско у себи.Значи сваки човек који воли и држи псе је циганин?
u kom procentu vlasnistva se nalaze pit-bulovi ???
tek u odnosu na tu statistiku mozes doneti zakljucak
Оне који и после овак страшног догађаја изјављују да они "нешто гарантују" и да им не пада на памет да поштују законе и да елиминишу ризик по друге, заиста треба потаманити. Ја сам имао пар случајева где сам ишутирао и пса и власника, али изгледа да ће нормални људи морати да се организују, па чим виде пса без повоца и корпе, удри. А ако се неко буни, удри и њега...
Ако неће полиција, мораћемо ми да узмемо закон у своје руке.
Сваки има понешто циганско у себи.
Оне који и после овак страшног догађаја изјављују да они "нешто гарантују" и да им не пада на памет да поштују законе и да елиминишу ризик по друге, заиста треба потаманити. Ја сам имао пар случајева где сам ишутирао и пса и власника, али изгледа да ће нормални људи морати да се организују, па чим виде пса без повоца и корпе, удри. А ако се неко буни, удри и њега...