Pitao sam vestacku inteligenciju koja je prednost mladjih devojaka a koja starijih dama

tab503

Tabana po forumu
Administrator
Poruka
112.831
Iz mog vec tradicionalnog serijala "Pitao sam vestacku inteligenciju" novo pitanje.
Koja je prednost mladjih devojaka a koja starijih dama.

I evo sta kaze.


Prednosti mlađih devojaka mogu uključivati:

 1. Energija i vitalnost: Mlađe osobe često imaju više energije i mogu biti sklone aktivnostima koje zahtevaju veći fizički napor.
 2. Spontanost: Mlađe osobe mogu biti sklonije spontanim avanturama i iznenađenjima.
 3. Otvorenost za nove ideje: Mlađe osobe često su otvorenije za eksperimentisanje i istraživanje novih stvari.
Prednosti starijih žena mogu uključivati:

 1. Zrelost i stabilnost: Starije žene obično imaju više iskustva i mogu pružiti stabilnost i sigurnost u vezi.
 2. Samopouzdanje: Starije žene često imaju razvijenije samopouzdanje i jasniju sliku o tome ko su i šta žele u životu.
 3. Razumevanje: Starije žene obično imaju dublje razumevanje života, emocija i međuljudskih odnosa.
Važno je napomenuti da su ovo samo opšte tendencije i da se svaka osoba razlikuje. Ono što je važno u svakom odnosu je uzajamno poštovanje, razumevanje i komunikacija.
 
Ja mu naravno ne dam mira da ostane na opstim tendencijama i pitam

"a koje bi bile uze karakteristike koje su bolje?"

Izbor između mlađih devojaka i starijih žena nije pitanje toga koje karakteristike su "bolje", već koje su karakteristike koje odgovaraju vašim željama, potrebama i vrednostima. Evo nekoliko aspekata koji bi mogli biti relevantni pri donošenju odluke:
 1. Kompatibilnost: Bitno je da se osećate povezano i kompatibilno s osobom, bez obzira na godine. To uključuje zajedničke interese, vrednosti, ciljeve i način života.
 2. Emocionalna zrelost: Ponekad se traži emocionalna zrelost koja može biti prisutna kako kod mlađih tako i kod starijih osoba. Važno je da se osećate podržano i razumevano u vezi.
 3. Stil života: Mlađe osobe možda preferiraju aktivniji stil života, dok starije možda više cene mirnije aktivnosti. Odabir osobe koja deli vaše interesovanje za aktivnosti i način života može biti ključan.
 4. Iskustvo i perspektiva: Starije osobe obično imaju više životnog iskustva, što može doneti dublje razumevanje života i međuljudskih odnosa. S druge strane, mlađe osobe mogu doneti svežu perspektivu i otvorenost za nove ideje.
 5. Kvalitet komunikacije: Ključna je dobra komunikacija u svakom odnosu. Bez obzira na godine, važno je da se osećate slobodno da izražavate svoje potrebe, želje i brige, i da vaš partner to isto čini.
Na kraju, važno je da birate osobu s kojom se osećate srećno, ispunjeno i podržano, bez obzira na godine. Svaka osoba je jedinstvena, i svaka veza će imati svoje jedinstvene izazove i radosti, nezavisno od godina partnera.
 
On opet pokusava da izvrda ali ne dam se ja :mrgreen:


"Aspekti koje is naveo. U kom apsektu su bolje mladje devojke a u kom starije zene?"

Važno je naglasiti da nema univerzalnog odgovora na pitanje koje su bolje: mlađe devojke ili starije žene. Ono što jedna osoba smatra prednošću, druga osoba možda neće. Ipak, možemo razmotriti nekoliko aspekata:

 1. Energija i vitalnost: Mlađe devojke često imaju više fizičke energije i mogu biti spremnije za aktivnosti koje zahtevaju veći fizički napor, poput sportskih aktivnosti ili putovanja. Starije žene, s druge strane, mogu doneti stabilnost i sigurnost u vezi, što može biti prednost u smislu emocionalne podrške.
 2. Iskustvo i perspektiva: Starije žene obično imaju više životnog iskustva i mogu pružiti dublje razumevanje života i međuljudskih odnosa. To iskustvo može biti korisno u rešavanju problema i donošenju odluka u vezi. S druge strane, mlađe devojke mogu doneti svežu perspektivu i otvorenost za nove ideje.
 3. Samopouzdanje: Starije žene obično imaju razvijenije samopouzdanje i jasniju sliku o tome ko su i šta žele u životu. To samopouzdanje može biti privlačno i doprineti stabilnosti u vezi. Mlađe devojke, s druge strane, možda imaju više otvorenosti i spremnosti za eksperimentisanje u vezi.
 4. Stil života: Mlađe devojke mogu preferirati aktivniji stil života, dok starije žene možda više cene mirnije aktivnosti. Važno je da se partneri slažu u pogledu životnog stila kako bi održali harmoničan odnos.
Na kraju, prednosti mlađih devojaka ili starijih žena zavise od individualnih preferencija, vrednosti i potreba svake osobe u vezi. Ono što je važno jeste da se osećate srećno, ispunjeno i podržano u vezi koju izaberete.
 
Poslednja izmena:
Pitanje o tome zašto su starije žene bolje može biti subjektivno i ovisi o individualnim preferencijama i iskustvima. Međutim, postoji nekoliko potencijalnih razloga zašto neki ljudi percipiraju starije žene kao poželjnije ili "bolje":
 1. Iskustvo i zrelost: Starije žene obično imaju više iskustva u životu i veću emocionalnu zrelost. Ovo iskustvo može doprinijeti njihovoj sposobnosti suočavanja s raznim izazovima i donošenju boljih odluka.
 2. Samopouzdanje: Često se događa da starije žene imaju veće samopouzdanje i bolje razumijevanje vlastitih potreba i želja. To može rezultirati jasnijim komunikacijama i boljom mogućnošću postavljanja granica u odnosima.
 3. Neovisnost: Nakon što prođu kroz različite faze života, starije žene često razvijaju veću neovisnost i samostalnost. Ovo može učiniti da se osjećaju sigurnije u sebe i manje vezane za potrebu da zadovolje druge ljude.
 4. Svestranost i raznolikost interesa: Kroz godine, starije žene imaju priliku razviti širok spektar interesa i hobija. To ih čini zanimljivijim partnerima s kojima se može razgovarati i dijeliti iskustva.
 5. Empatija i suosjećanje: Kroz iskustvo i suočavanje s raznim životnim situacijama, starije žene često razvijaju veću razinu empatije i suosjećanja prema drugima. To može rezultirati dubljim i smislenijim odnosima.
 6. Spoznaja prioriteta: Starije žene obično imaju jasniju sliku o tome što im je važno u životu i što traže u partnerstvu. To može rezultirati stabilnijim i zadovoljnijim odnosima, jer su manje skloni kompromisima koji bi išli na štetu njihovih osnovnih potreba i vrijednosti.
Naravno, ovo su samo neki potencijalni razlozi, a svaka žena je jedinstvena i može imati svoje specifične kvalitete koje je čine poželjnom ili "boljom" u očima drugih.
 
Ja licno preferiram starije zene :cistinaocare:

salu na stranu druzim se sa starijim osobama od sebe, u vezi sam uvek sa starijim muskarcima od sebe
generalno mladje ljude od sebe ne podnosim :zkez: ide mi na nerve to nemanje iskustva i ta nestabilnost karakteristicna za mlade ljude
Ja licno sve suprotno od tebe. Iskustveno. :mrgreen:
 

Back
Top