bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 38.718
Nemam pojma.Je
Jel prepoznaje AI termin uzurpator medija
Logicki razmisljam, kroz postavku pitanja dajes mu bar 50% odgovora na pitanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam pojma.Je
Jel prepoznaje AI termin uzurpator medija
...pa bi da razgovaraju.Popu Simi ukrali bicikl
Upitao sam ja!bolje pitaj chatgpt ko su blokaderi.
kada vidis kakav odgovor ces dobiti, onda ne moras da ga ista vise pitas za ostalo.
Podrška i širi kontekst:
- Studenti su dobili široku podršku od dela akademske zajednice,
- međunarodnih medija (npr. AP, Reuters, Balkan Insight).
A studenti nemaju porodice, studenti nisu narod![]()
![]()
![]()
dela akademske zajednice
smrdi na obojenu revoluciju
A gde je podrška NARODA! Zašto ChatGPT ne vidi narod?
Zato što neki lažu sami sebe i stalno navode da je narod uz njih.
Da su poslusali Batića, sve bi danas bilo drugacije.
blokaderi hoće jezik puške
posle nema kmee, kmeeУстанак
Nece ako nema nikakvog utemeljenja,a moze da fuli period, i da odgovori opsirije nevezano za konkretnu godinu ili period, treba ga nekada usmjeriti.Chatgpt će odgovoriti ono što je blisko onome ko ga pita. Moraš da naglasiš da želiš nepristrasan odgovor. Posebno, nema smisla da odgovara na ono što nisu čunjenice, mislim to su spekulacije
..stvar je u tome što nema lidera protesta koji bi mogli da debatuju u ime svih
posle nema kmee, kmee
mislim da na studentskoj listi neće biti puno studenata...oni su inicijalna kapisla za širi društveni pokret i mislim da će staviti na listu ugledne ličnosti (ponajviše profesore) koje nisu uprljane prethodnim političkim angažmanom...nosilac će biti neko od tih ličnosti najcenjeniji među njima možda Kusturica ili Đoković ili Alek Kavčić ili neko približno tog ranga ...svakako ne nemušti i bledi potajni naprednjak ĐokićSa jedne strane je to dobro, sa druge nije.
Kada se jednom raspišu izbori, ta studentska lista moraće da postane Pokret kako bi mogla da se kandiduje sa imenima sa te liste. Takođe, mora da postoji i nosilac liste.
Sa jedne strane je to dobro, sa druge nije.
Kada se jednom raspišu izbori, ta studentska lista moraće da postane Pokret kako bi mogla da se kandiduje sa imenima sa te liste. Takođe, mora da postoji i nosilac liste.
Устанак
znate vi odlicno ko je u pravu i da li nadstresnica nije radjena, i da li je oko bokserom razbio neki boljsvik panduru, ili zandarm pendrekom, pa imate oci gledfali ste video? ili vise verujete aljeku nego svojim ocima?Ne poziva ih on na razgovor u smislu pregovora o necemu nego na debatu da se utvrdi ko je u pravu
Šta nije jasno u savršenom odgovoru koji je umobolnik Vučić dobio?
Neka raspiše izbore, pa onda sa protivnicima u debatu.
Ovako, on da targetira, naziva ustašama, teroristima, izdajnicima, šalje ubice na njih i onda kad ispuši jedan tuki od 30cm, hoće debatu?
Evo, ja ga zovem na debatu, u ringu, sa rukavicama ili bez - neka sam bira.![]()
To je demode, radi se iz glave.ja vece slepce u zivotu na politickoj sceni Srbije od vas blokadera nisam video zivota mi a video sam svasta
Za vas je Ceda Jovanovic i LDP bukvalno institucija
Vi bre 10 meseci skacete po ulicama , trazite izbore , blokirate zivot i puteve ljudima zbog toga, a niste nasli za shodno za tih 10 meseci da napravite politicki program ,izaberete rukovodstvo pokreta i krenete da drzite tribine.
Pa osnovni pocetnici u politici znaju to da urade i da bez toga ne moze
Pa kad cete da oformite program "? Evo da sutra Vucic pristane da izbori budu za 10 dana vi na tim izborima ne mozete da ucestvujete jer nemate BUKVALNO NISTA
Ni program, ni stranku, ni prostorije, ni potpise za kandidaturu
Aman dal ste vi krsteni?
Prema članu 60 Zakona o izboru narodnih poslanika, od dana raspisivanja izbora do dana glasanja ne može proći manje od 45 ni više od 60 dana.ja vece slepce u zivotu na politickoj sceni Srbije od vas blokadera nisam video zivota mi a video sam svasta
Za vas je Ceda Jovanovic i LDP bukvalno institucija
Vi bre 10 meseci skacete po ulicama , trazite izbore , blokirate zivot i puteve ljudima zbog toga, a niste nasli za shodno za tih 10 meseci da napravite politicki program ,izaberete rukovodstvo pokreta i krenete da drzite tribine.
Pa osnovni pocetnici u politici znaju to da urade i da bez toga ne moze
Pa kad cete da oformite program "? Evo da sutra Vucic pristane da izbori budu za 10 dana vi na tim izborima ne mozete da ucestvujete jer nemate BUKVALNO NISTA
Ni program, ni stranku, ni prostorije, ni potpise za kandidaturu
Aman dal ste vi krsteni?