Pitao me prijatelj

koji auto više vole ženske. mečku, ili benkicu?

sve u fulu, crna oba. dvoumi se, pa će kupiti onog ko ima više glasova. može i audi, moj vam naudi :)

Licno ni jedan ni drugi...generalno govoreci te dve marke mi naprosto dodju eliminacioni faktor kod decka buduci da mnogo toga kazu o njemu...o varijanti tek "od usta odvajam mecku da vozim" cak i necu...

Pa šta da mu kažem? Hjundaji? :lol:

...bilo sta drugo, ove dve marke su krajnje izandjane...a i koji ce mu djavo? Prelazi hiljade i hiljade km zbog posla ili se vozika iz tacke A u tacku B u nekom srpskom gradu, u najboljem slucaju dvomilionskom? Nemam
pojma, Bg je mozda jedini evropski grad ove velicine koji ne rabi masovno bicikle, nekako to bi trebalo da bude daleko cesci prizor na ulici od "bmw-a bato":roll:...
...doduse zavisi i kakvu devojku on zeli...verujem da masa njih u po' noci vidi dal' je automobil crn ili teget ali tesko da one imaju po' grama mozga.

...bilo sta drugo, ove dve marke su krajnje izandjane...a i koji ce mu djavo? Prelazi hiljade i hiljade km zbog posla ili se vozika iz tacke A u tacku B u nekom srpskom gradu, u najboljem slucaju dvomilionskom? Nemam
pojma, Bg je mozda jedini evropski grad ove velicine koji ne rabi masovno bicikle, nekako to bi trebalo da bude daleko cesci prizor na ulici od "bmw-a bato":roll:...
...doduse zavisi i kakvu devojku on zeli...verujem da masa njih u po' noci vidi dal' je automobil crn ili teget ali tesko da one imaju po' grama mozga.

Када направе бициклистичке стазе и поравнају силна брда биће ваљда и више бицикала на улицама...:)

Када направе бициклистичке стазе и поравнају силна брда биће ваљда и више бицикала на улицама...:)

...ahhhhh i ponovo greska, po Engleskoj mahom i nema bic. staza a iste svi voze...sto se brda tice BG nije endemski primerak brdovitog grada...naprotiv. Bice da se ipak radi "o duhu naroda". Mecke i benkice kao simbol "snaso se lik, svaka mu cast" neka ostanu u nekom drugom vremenu i nekoj drugoj prici. Dosta je bilo.

Hm, a sta su vam te 'benkice'? bmv ili bentli ili nesto trece?

Inace nije samo kod nas mercedes na ceni, znam jednog poljaka sto je silne pare dao na polovan mercedes (al u super stanju). Amerikanke uveliko padaju na isti (mercedes) posto ga do tada nisu posebno primecivale, a sad ne moze da se odbrani :)

...ahhhhh i ponovo greska, po Engleskoj mahom i nema bic. staza a iste svi voze...sto se brda tice BG nije endemski primerak brdovitog grada...naprotiv. Bice da se ipak radi "o duhu naroda". Mecke i benkice kao simbol "snaso se lik, svaka mu cast" neka ostanu u nekom drugom vremenu i nekoj drugoj prici. Dosta je bilo.

Нисам знао да је Београд раван као тепсија а да педале покреће "дух народа"...Занимљиво опажање...:)
Паметна си ти цурица...

http://www.london.ca/d.aspx?s=/Transportation/Bike_Lanes.htm

Мечка је углавном за оне дебеле, главате, са ручердом меЂедовом коју избаце на прозор, ћелаве и слично.. А БМВ обично возе мангупи, па нека он види у шта спада па нека купи ауто. Мени је БМВ број 1. зато што кида брзине, лети на путу, и има оштре линије.

Back