Stevcina zabica
Stara legenda
- Poruka
- 98.575
Drugari, je l' odma odhebete priglupe, neduhovite hvalisavce ili se pak malo igrate s njima, cisto onako iz dosade?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne igram igrice gajim ribice
zavisi od raspolozenja
e jes i neki odgovor
chek da se pojavi neki priglup pa da dobijem inspiraciju
Drugari, je l' odma odhebete priglupe, neduhovite hvalisavce ili se pak malo igrate s njima, cisto onako iz dosade?
Ne smeta mi ako je neka manje inteligentna. Ne hranim svoj ego time sto sam u elitnom intelektualnom drustvu. Mogu samo karakteristike koje i pametni i glupi mogu imati da me odbiju.
Ne smeta mi ako je neka manje inteligentna. Ne hranim svoj ego time sto sam u elitnom intelektualnom drustvu. Mogu samo karakteristike koje i pametni i glupi mogu imati da me odbiju.
ja ne odjebavam, pokažem burmu
neduhovitost i hvalisavost?
imponuje ti napokone ha?
koje su to karakteristike, al raspishi se malo da caskamo ..
zavisi od raspolozenja
e jes i neki odgovor
chek da se pojavi neki priglup pa da dobijem inspiraciju
kome trebam, raspali
Pa pre arogantnost, sistem vrednosti i sl...Ali ok ako i nema nekakav odziv u razgovoru...onda..i glupi ljudi se smeju...
- - - - - - - - - -
Da ja sam glup, nisam na tvom nivou za caskanje..
)))))))))ma ti si vec raspaljen i opaljen
- - - - - - - - - -
mdddaa znamo se
a znamo i da bezish iz priche kad ti neko zapali rep..
izvini ne secam se mora da sam malo vise popioma ti si vec raspaljen i opaljen
zapisaste mi temu a toliko sam ocekivala pametnih odgovora od vas
A ti mora da si neciji drveni advokat.
uglavnom ne gubim svoje vreme