Samsonight
Elita
- Poruka
- 16.054
Nemam pojma šta sam pročitala, ali si sigurica... Razumemo se iako se ne razumemo.Mora da sitni brašno pa eto da vidi proizvode..
Nije sve kao što izgleda.
Ili pak minut slave ili neslave....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam pojma šta sam pročitala, ali si sigurica... Razumemo se iako se ne razumemo.Mora da sitni brašno pa eto da vidi proizvode..
Nije sve kao što izgleda.
Ili pak minut slave ili neslave....
pa peču kobojagimA počeli iko još hleb ? Mislim kući ?
A šta to ? Ti oćeš fruškog sumuna?pa peču kobojagimima ljudi koji peku i kući mada to uglavnom ponekad retko ko peče svakog dana
I od tebe me zaboli glavaOdalamila mi šamar njuškom pre nedelju dana. A isti dan i nemački ovčar od komšije.
Nisu namerno ali pošteno su me drmnuli
Maze velike....
A šta to ? Ti oćeš fruškog sumuna?
Ja sam više za domacu pogaču
Burek je sa mesinompa ja bi najviše bureka sa siromal ako nema može i onaj baget hlebac
![]()
Burek je sa mesinom
Naučite se već jednom u bosni ima da te naprave iz pitoteke![]()
kako bre nema domaćega hleba svaki dan , ja kupio ovo samo za hlebpa peču kobojagimima ljudi koji peku i kući mada to uglavnom ponekad retko ko peče svakog dana
pa obično samo od pipanja se dobija buđ i gljivicepipam djevu mladu da vidim budjava li je...![]()
kako bre nema domaćega hleba svaki dan , ja kupio ovo samo za hleb
Pogledajte prilog 1101286
za divno čudo radi svoj posao odlično
pa obično samo od pipanja se dobija buđ i gljivice![]()
ma meša mašina da bi ona mogla da meša kukovima u naručju , akhm , od gledanja ništamogu ti retji nishta lepshe od kuhache i posude sa brashno germa soli voda i onda onako krenesh da meshash i komplet kukovi meshaju
dok ti pijesh kafu i posmatrash kako ona ukuva lebac
nestane struje nema leba
pa pipam da rastibudjalizujem.pa obično samo od pipanja se dobija buđ i gljivice![]()
kako bre nema domaćega hleba svaki dan , ja kupio ovo samo za hleb
Pogledajte prilog 1101286
za divno čudo radi svoj posao odlično