Pitanje??

Nah,...zar je uopste bitno da li je neko nevin ili nije?
U bilo kojoj situaciji.
Ako vec stupate u brak,trebalo bi da znaci da se volite.
A u ljubavi to prosto nije sustina.
Volis je zbog nje same,a ne zbog parceta koze unutar njenih genitalija!

on je nju jurio godinu dana, ona nije obracala paznju na njega. posle godinu dana mu je pruzila sansu-vozio ju je kuci posle posla. ne znam sta je rekao ili uradio da je toliko obori s nogu da se treci sastanak zavrsio sa:
on:doci cu po tebe u petak
ona:nemoj ovaj- moze u sledeci

sledeceg petka on je dosao... sa svatovima
u braku su 3 godine
i on i ona su imali partnere ranije ali im je prva bracna noc bila prva zajednicka noc

ja sam od onih koji zele da isprobaju robu pre nego sto je kupe i nikako ne mogu da razumem njih dvoje- kako su bili tako hrabri, jer sta da im je sex bio bljak?

P.S. on ju je te prve bracne noci pitao jel nevina- ona se nasmejala

To je zato sto muskarci misle,ako riba dobro izgleda da se neumitno extra dobro yebe.Shto naravno neam veze s vezom.
Tako da se slazem IvanaZ sa tobom,da je to ozbiljan rizik da ti prvo kresanje sa nekim bude prva bracna noc...pa jos da je pitas jel nevina? Koji frik!

Mislim da nije obavezno, cak danas i nemoguce. Ko jos ide u brak a da se nije kresnuo? Pitanje koje je postavljeno izlazi malo iz granica naseg vremena, mozda pre 30-40 godina je i bilo na mestu, mada i tada se svasta radilo pre braka, ali se bolje krilo. Sto se tice nekih feministickih gluposti ranije izlozenih, nisu samo muskarci ti koji se boje braka , muskarci samo vise razmisljaju o posledicama ulaska u brak , dok zene ulecu grlom u jagode. Cast izuzetcima.

latica:
I tupilo se o temi vec hiljadu puta.Cak vise nije ni zanimljivo.
I Pero brate jedan dobronameran savet-nadji malo zivota i van ovog foruma.Mislim divno je sto sa nama delis svoje preveliko iskustvo,i darujes nam bisere mudrosti,ali smo zabrinuti zbog tvog zdravstevnog stanja,jer naime,ipak je to preveliko zracenje.
Message taken.... :wink:

Devilishgirl:
zashto mushki kukaju na brak, a zene trche? ma da..trchi da mu pere gace i pravi ruchak i tako to..radja decu, godisnji odmori, strije, tamte vamte..
zashto muskarac 'umire' i od najmanje prehlade...oh help me baby please..tuga najtuznija..
zato sto su ******..cast izuzecima...
ta porazavajuca okolnost je vecinu zena dovelo do ozlojadjenosti..neke se povukle, neke krenule u akciju, preuzele ulogu muzjaka i tako..shta da se radi..evolucija..
Ovaj tvoj post Devilish zvuchi kao preprichana epizoda neke shpanske sapunjare...ali slazhem se... :)

Ja se ne slazem sa Devilish...ali nije to ni tako daleko od istine. Konkretno se ne slazem sa bolescu...koliko puta sam "propljuvao krv" dok sam bio bolestan i nisam se dao. Nisam nikoga zvao.Sve sam. Da ne ulazim u detalje.
Jedno vreme dok sam ziveo sam cesto sam mogao da cujem da mi neko kaze..."sto ne nadjes nesto zensko da ti ovde malo cisti i spremi nesto". Ja cistim i necu da se prodam za rucak ili veceru.
Ali zar nije ovde pitanje sexulani odnosi pre braka...da ili ne?
Nevinost je vrlo zajebana stvar,ako se izgubi u braku. Pu,pu,pu...daleko bilo,hehehe!
Ja bre hocu iskusnu zenu,da zna da se yebe,a ne da se uci na meni,hehehe!

Mislim molim te.Naravno da je bitno,i to ne samo za momke.Ja se prva ne bih udala za frajera koji nije nevim :roll: .Zato i jesmo u 21.veku
a mozda zbog likova kao ti nikako da udjemo u evropsku uniju ;)

Sa druge strane, neko ko nije imao sex pre braka....definitivno je sociopata i to tezak. Iako to mozda nije bio, posle tolikih godina apstinencije, sigurno je postao. Zelite li sa nekim takvim da provodite zivot? Ja ne!

Ma nekima verovatno jeste.Ja da sam musko nebi mogla da se smaram sa nevinom curom.To je isto kao kad bi se devojka udala za nekog nevinog tipa. Koji bi to smor bio.Mada ima neceg perverznog u nevinim devojkama.

Back