kraljevcanka
Početnik
- Poruka
- 48
Da li je i koliko je muskarcima bitno da devojka bude nevina pri stupanju u bracne vode?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad_LupimLupim:Danas je i brak postao klimav pojam, a kamoli nevinost pre istog!
Mozda je skroz razdjevicena, pa se uplasila da je niko nece hteti. :? Inace ova tema je vec bila, i kao i tad reci cu i sad-svakog jednom stignu bube, pa to bolje odraditi dok ne dodje porodica i deca, znaci treba proziveti.Hvala.Pera_Zdera:I devojko da ti nesto kazem....nemoj da uleces u te klise zenske tripologije...biti operecen sa udajom...
Hebote nije se ni razdevicila vec o udaji razmislja.... zene...
kraljevcanka:Da li je i koliko je muskarcima bitno da devojka bude nevina pri stupanju u bracne vode?
esperanca137:Hebote nije se ni razdevicila vec o udaji razmislja.... zene...
Sve ok samo ono grom iz vedra neba ne valja... to je bajkovito...kao doce princ iz bajke i pokupiti me...Devilishgirl:mozda sam freak, ali i dalje verujem da cu se spojiti sa drugom polovinom dushe..to je neminovno..grom iz vedra neba..jin i jang, vatra i voda..
Ovo isto ima logike...hulahopka:Mozda je skroz razdjevicena, pa se uplasila da je niko nece hteti. :? Inace ova tema je vec bila, i kao i tad reci cu i sad-svakog jednom stignu bube, pa to bolje odraditi dok ne dodje porodica i deca, znaci treba proziveti.Hvala.
Sve to ima svoje zasto...a sad tebi ostavljam taj posao... kad vec ne kazes nista pametno...NaraYan:Pero, opet davish???
:wink:
Devilishgirl:mozda sam freak, ali i dalje verujem da cu se spojiti sa drugom polovinom dushe..to je neminovno..grom iz vedra neba..jin i jang, vatra i voda..