Pitanje...

Vidim da se karta ne vidi a ja neznam kako da je ubacim, rodjena sam 26.11.1984 u Zenici BiH u 7:15 ujutro. I jos nesto me zanima da li ce doci do drugog braka posto prvi nije uspeo? Hvala puno!!!!

Evo tvoje karte....

Bila si sa muškarcima koji nisu onakve osobe kakve deluju na prvi pogled i u početku veze.
Uvek nešto kriju, a to što kriju obučno nije ništa beznačajno i nebitno. Moguće je da su čak bili povezani sa mafijom, oružjem ili drogom. Agresivni su.

Sve tvoje planete su na levoj strni karte, sto ce reci da si potpuno okrenuta samoj sebi. Tvoj zivot se mnogo vise odvija unutar tebe, okolina, prijatelji I svi drugi malo mogu uticati na ono sto ti “skrojis” sama sa sobom. Usamljenicki si tip, koji najvecu snagu dobija u samoci – neke ljude energijom puni okruzenje, druzenje, tebe snagom pune trenuci kada si sama. To je u jednom smislu jako dobro, ali u drugom bi trebalo da se mnogo, mnogo vise otvoris drugima I da izadjes iz svog kaveza maker bio I zlatan. Mi ovde dolazimo da kroz iskustva sa drugim ljudima izgradjujemo sebe, ne da samujemo (osim onih koji su do samovanja uspeli da se uzdignu, ali ti su malobrojni). Kad kazem samovanje, ne mislim da samo sedis i meditiras, ali previse se oslanjas na samocu.
Jako si nepopustljiva, drzis se svojih stavova, tesko menjas misljenje I odluke, mada na prvi pogled delujes veoma otvoreno. Sklona si da iznenada prasnes i tada si opasna po okolinu  To je zbog Antaresa na ACi Uranu, i zato se cuvaj svih situacija koje mogu da te dovedu u nevolju, ne proizvodi ih ni sama I kloni se takvih situacija I od drugih. Antares je jako nezgodan, budi jako oprezna u svim situacijama koje mogu da vode destrukciji I nasilju. On ti je veoma blizu I Suncu, mozes da ti da velike dobitke I priznanja, ali uvek imaj na umu da Antares to ne naplacuje malo.
Na DC je Aldebaran, jos jedan razlog da se dobro cuvas preteranih reakcija I ekstremnih situacija. Tebe privlace mocni ljudi, preko kojih bi mogla da steknes I materijalnu dobit, ali to nosi dosta rizika po tebe. S takvim ljudima mozes lako I iznenada da dodjes u konflikt koji ne bi bio lak za tebe. Opredeli se za mirnije sticanje vrednosti, sporije I s vise truda, ali bezbednije. Narocito sto ti je drugo polje puno, tri dobre planete s dobrim aspektima I Fortunom, mozes da imas mnogo u materijalnom smislu bez da se petljas u opasne stvari I sa opasnim ljudima. Kroz normalne poslove mozes takodje puno da steknes, u 6. polju ti je Severni cvor sto znaci da u ovom zivotu trebas da radis sigurne poslove. Medutim, tu je i Algol, zbog cega ce u tim poslovima biti teskih I rizicnih situacija. Ti si u nekom prethodnom zivotu radila opasne poslove I sada nosis taj obrazac sa sobom. Ako hoces da to promenis ka mirnijim vodama, a trebalo bi, unesi ljubav u sve sto radis. Vodi se najvise time sta je dobro, za sve oko tebe, a ne sta je materijalno korisno samo za tebe. Kontrolisi I smanjuj svoje porive da prema prijateljima budes gruba zbog materijalnih dobitaka. Nesto trebas I da das, ne ratuj za svaku paru ili cak I vecu dobit, prijatelji su takodje bogatstvo.
Ljubav takodje vezujes za materijalni napredak, s cim ljubav moze ali ne mora da ima veze. Po tome meris I ulazak u vezu. Sta je s emocijama? Mesec u Jarcu (u drugom polju, naravno) kaze da si vrlo tvrda na emocijama, pa kako onda da ljubav dodje do tebe? Ako nekada budes starno zelela LJUBAV, a ne samo ako ide u kombinaciji s parama, moraces da otvoris svoje srce a o novcaniku mislis glavom 
Sve ovo je odgovor I na tvoje glavno pitanje o drugom braku. Mozes ga imati, ali zavisi kakav ce biti. Ako kod sebe nista ne promenis, I to ce biti neko s kim nece biti bas uspesno. Vezujemo se za ljude kakvi smo I sami, odnosno sta zasluzujemo. Mocan covek koji nece biti sasvim tvoj, ili zelis da ti neko srcem pripada, I ti njemu?
Tesko se menjamo, ali vredno je truda.

Hvala puno na odgovoru, nemogu da se pronadjem u vecini sto si napisala, mrzim da sam sama ne podnosim samocu moram da budem opkoljena ljudima, imam par jako dobrih prijatelja i nisam materijalista sto se tice prijateljstva, cenim dobrotu kod drugih jer mislim da sam ja dobar drug. Za ljubav,,pa i tu se nikako ne vidim, jer nikada nisam bila materijalista ni u cemu a pa vala ni u ljubavi, prva veza + brak trajali su 8 godina, razlog sto je doslo do prekida jeste varanje sa njegove strane, nije imao novac ali nam je bilo dobro i slagali smo se. Sada trenunta veza, zajedno smo skoro godinu dana i stvarno je dobro, novac nije nikada u pitanju.. Jedno sto mogu reci za sebe da krijem svoje emocije i da sam malo povucena ali to je od ljudi koje ne poznajem bas najbolje, a to vise gledam da mi je vezano za detinjstvo, jer nisam imala bas najbolje. Iiiiii hvala jos jednom :)))))

Back