Sally_Solomon
Poznat
- Poruka
- 9.492
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi koliki je "klinja"... da li -5 ili je -10 od tebe...
Pa -3 nego ja kazem klinja za svakog mladjeg od mene. Svi momci su mi stariji bili..
Pa -3 nego ja kazem klinja za svakog mladjeg od mene. Svi momci su mi stariji bili..
A ti imaš 30 i neku, pa se nećkaš ?
Nemam toliko, inace pitanje je vise bilo za zene upuceno. Ja i necu nista sa njim ali mi je simpa da pricamo i tako to. No bojim se da je pogresno shvatio sve..bolje da batalim
Lepo je imati druga, a ne privlačiti ga sexualno.
A imaš i usta, pa mu reci da je sve sem sexa dozvoljeno.
Izlazak na kolače se uključuje u drugarstvo.
'fala lepo-konacno odgovor neki.
Neki klinja se zaljubio u vas a vi imate momka. Medjutim simpa vam da flertujete sa njim. Jel bzv njemu davati laznu nadu ili kao-sve je to zezanje, sta fali?
Lepo je imati druga, a ne privlačiti ga sexualno.
A imaš i usta, pa mu reci da je sve sem sexa dozvoljeno.
Izlazak na kolače se uključuje u drugarstvo.
Nisam ja klinja bwee
hehe vidi njega
Prvenstveno nije lepo prema tvom "regularnom" dečku.
Dalje, on je -3, ali to ne znači puno - nije isto ako si ti 18, a on 15 ili ako si ti 30 a on 27.
Na kraju - jel' tebi lepo s njim? Lepše nego sa sadašnjim? Ili ti izgleda kako bi moglo biti lepše...?
Na klizavom si terenu, ja bih bio vrlo oprezan da sam na tvom mestu. Mnogo toga ljudi počnu kao zezanje, a završi se sasvim ozbiljno...
Ma ne mogu ja da poredim, nemam nista sa njim samo pricamo i zezamo se, kako mogu da poredim taj odnos sa jednom vezom?
A nisam tip koji vara bez pardona..nego mi ovaj momak onako simpa, pa pitam jel ok da se druzimo i zezamo ako necu nista vise od toga..
Neki klinja se zaljubio u vas a vi imate momka. Medjutim simpa vam da flertujete sa njim. Jel bzv njemu davati laznu nadu ili kao-sve je to zezanje, sta fali?