Pitanje

Svi iz odeljenja pricali o Krstarici a ja nisam znala sta je to. I ja reko da se uclanim, kad ono niko iz odeljenja nije uclanjen vec svi nesto ****... I tako ja dospela ovde i nikako ne mogu da se odviknem. :D

pa ne znam...jednostawno hotju da imam prijatelje preko interneta-nije to neka glupa igritZa gde je swe onako nestwarno-owde znash shta se deshawa,komunicirash sa wetjinom ljudi-i jednostawno wreme mi lepo prolazi...i widela sam da ima exxxtra drushtwoooo...;)

Bilo je to davne 2002, mozda cak i ' 01, ne secam se vise.....samo sam zaboravio pass od tog nika, pa sam registrovao novi.....a zasto......trazio sam nesto o hardveru, ako se dobro secam, a ondak je to bio dobar forum na tom polju......a sada svracam cisto iz dosade i zezanja sa nekim ljudima.....:D

Uvek kada sam nesto trazila na Guglu,pojavio bi mi se forum Krstarice,kao mesto na kome se pricalo o tome sta trazim.A ja sve do tada nisam kontavala:lol: sta je forum,i jako me je nervirao.I resih ja jednom da izvidim teren...:lol:,i ulogujem se.I gledam,gledam...i pocnem da dolazim svaki dan,i svidi mi se,i evo sada ne mogu dan bez Krste,pa makar bila 5,10 minuta.

Bilo je to davne 2002, mozda cak i ' 01, ne secam se vise.....samo sam zaboravio pass od tog nika, pa sam registrovao novi.....a zasto......trazio sam nesto o hardveru, ako se dobro secam, a ondak je to bio dobar forum na tom polju......a sada svracam cisto iz dosade i zezanja sa nekim ljudima.....:D

hehe...a forum počeo sa radom u ljeto 2003...:-)

Pa...u tom trenutku je izgledalo kao najbolja ideja, ocigledno i jedina...posle sam poverovao da stvarno jeste...pa onda da nije...pa jeste...i tako...sada sam u fazi da nije.

Back