gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
Koliko vas drugi muz lici na prvog? u sposobnostima, znanju, razmisljanju itd. koje su to zajednicke tacke!?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cekaj jel moze jos neka tema na istu foru da se otvori ?
Nisi to mogla sve da spakujes pod istu....npr razvod i kako ga preziveti , ili 101 pitanje o zivotu posle njega ...ili vec tako neki nadasve originalni naslov.
Moj drugi muz nece ni da postoji posle prvog sve i da se razvedem.
Pa nisam luda da dva puta pravim istu gresku.
pa ja nemam ni provg muža još i osećam se diskirminisano, misim ne mogu da odgovaram na teme o bivšim mužovima
al imam jednu teteku koja ima bivšeg i sadašnjeg i ne liče ič ni u kom pogledu
jao kraljice kako je napravila foru sa jos jednim redom zelebmacaCekaj jel moze jos neka tema na istu foru da se otvori ?
Nisi to mogla sve da spakujes pod istu....npr razvod i kako ga preziveti , ili 101 pitanje o zivotu posle njega ...ili vec tako neki nadasve originalni naslov.
Bešmisve, ja jedva čekam da se udam, pa da se razvedem, pa da mogu mirne duše da odgovaram na ovakve temeBaš se osećam....nedoraslo.
Fali ti nesto u toj kombinaciji
Ja sam se udala, pa razvela, ali i dalje ne mogu da odgovoim na temu, jer se nisam ponovo udala...i nemam nameru![]()
Koliko vas drugi muz lici na prvog? u sposobnostima, znanju, razmisljanju itd. koje su to zajednicke tacke!?
Fali ti nesto u toj kombinaciji
Ja sam se udala, pa razvela, ali i dalje ne mogu da odgovoim na temu, jer se nisam ponovo udala...i nemam nameru![]()
E ako se budem dva puta udavala onda ću se ulogovati samo da te obavestim o tome.![]()