pitanje zenama tipa ----> razvedena i opet udata

Cekaj jel moze jos neka tema na istu foru da se otvori ?
Nisi to mogla sve da spakujes pod istu....npr razvod i kako ga preziveti , ili 101 pitanje o zivotu posle njega ...ili vec tako neki nadasve originalni naslov.

Moj drugi muz nece ni da postoji posle prvog sve i da se razvedem.
Pa nisam luda da dva puta pravim istu gresku.

ljubi te chika aston tako pametnu i vrckavu!
ti nisi kramp ko ove ostale!

Evo ja cu... Fizicki, jedina slicnost muskaraca s kojima sam imala duge veze je to da su bili visoki. Nista vise. Dugo sam pokusavala da skontam koji je to moj tip muskarca, i nisam uspela. Cak ne znam (sudeci po svemu tome) dal volim svetao ili taman tip. Ono sto sam primetila je da psihicki trazim cistu suprotnost prethodnom decku. Nekako mi sve ono sto mi je odgovaralo vise ne odgovara, i oko svakog ko mi pridje i na neki nacin me podseti na njega ponasanjem ili stavovoma, sagradim kineski zid

Cekaj jel moze jos neka tema na istu foru da se otvori ?
Nisi to mogla sve da spakujes pod istu....npr razvod i kako ga preziveti , ili 101 pitanje o zivotu posle njega ...ili vec tako neki nadasve originalni naslov.

Moj drugi muz nece ni da postoji posle prvog sve i da se razvedem.
Pa nisam luda da dva puta pravim istu gresku.
jao kraljice kako je napravila foru sa jos jednim redom zelebmaca:zcepanje:

Fali ti nesto u toj kombinaciji :lol:

Ja sam se udala, pa razvela, ali i dalje ne mogu da odgovoim na temu, jer se nisam ponovo udala...i nemam nameru:rtfm:

Jao! :eek: Nikad ne reci "nikad"! (Ja sam još pre prvog braka govorila da se neću nikad udavati, pa eto me u drugom! :dash: I sad stvarno mislim da se neću više udavati... :evil:

Sličnosti i razlike? Pa prvi je bio jako zatvoren, drugi je komunikativan i društven... Obojici smeta što su se jako vezali za mene, a rado bi me... Šutnuli:lol: Bar povremeno....:whistling: Ali im se ne da.:mrgreen: Fizički ne liče, ni malo. Seks... sve je isto! (doobrooo, odlično) - izgleda da privlačim određen tip muškaraca... Valjda...

Da, i najgora sličnost: Jednako me nerviraju!:evil: dobro, pa ne baš sve vreme, ali kad me nerviraju, dešava se da pogrešim ime, što mi se samo tada dešava - to bi bio kao neki simptom, zar ne?

Back