Pitanje za zenski deo foruma

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Original postavio Zex
Da li volite dugotrajni sex bez vadjenja? Mislim, da muskarac u vama bude sat (dva...) bez vadjenja? To podrazumeva i pauze i neobavezno caskanje i divljanje i razbijanje od ***** i promene poza itd...
Ili ste vise za explozivnu varijantu - udri tih 15 minuta dok svrsim i sjasi, bole me noge...

bobba:
jel ti ovo mozes???

Mogu, zato sam i pitao. Vidis, po odgovorima kapiram da je veoma vazno sa kim se guzvas. Kad je zensko raspolozeno, uvek nadje nacina da odrzi erekciju muskarcu, ali ako nije... Onda je i 15 minuta mnogo. Pa da.
Uh, tu je sve vazno, ali rezultat je fenomenalan. Posle takvog sexa, ceo dan ti ne silazi kez sa lica, ljudi te gledaju na ulici k'o da si izasao/izasla iz ludare.
To, kad ukapiras da mozes tako - po sat-dva u cugu, posle te jos vise dize. Pa onda jedva cekas vikend, da mozes i vise puta dnevno.

Zex:
Da li volite dugotrajni sex bez vadjenja? Mislim, da muskarac u vama bude sat (dva...) bez vadjenja? To podrazumeva i pauze i neobavezno caskanje i divljanje i razbijanje od ***** i promene poza itd...
Ili ste vise za explozivnu varijantu - udri tih 15 minuta dok svrsim i sjasi, bole me noge...

Ništa ne brini, vole to one. Nego, jesi li probao sa kontraceptivnim filmom. Ono, deluje dva sata itd.... pa kao, ajd samo da ponovo stavim, pa nastavljamo... strašno...

Više su bile zastupljene explozivne varijante, mada više volim dugotrajan sex (ne mora bez vađenja), što kažeš uz neobavezno ćaskanje, menjanje poza i ritma, po celom stanu, ali nažalost za takve igrice je potrebno specifično razpoloženje, komunikacija i emocija, naravno. E, to je dobar sex. Interesantno pitanje...

EEE poslednji put je bas bilo sat-dva # ozbiljno- i moram reci da je udavilo...premalo kao i previse stimulacije ne dovodi do ispunjenja - samo ti se prispava...U stvari cini mi se da ponekad ne znaju sta rade...tj.sta da rade - samo bi menjali poze a od previse "poziranja"u toku jednog sexica ne mozes da stignes da uzivas...
Hmmm, neki misle da je ono sto gledaju u filmicima ono PRAVO a u stvari kako neko vec rece
- najbolje ni predugo ni prebrzo,nekako da oboma odgovara i brzina i ritam i pozza...
Pojma nemam, NAJBOLJE je kad je spontano -
QUICKY ili na duze staze...

Back