Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Јао, Линда како си се офирала! Само 2-3 пута?!
Свака нормална форумашица то ради 6 пута дневно, то свак зна!![]()
Све које то раде мање од 6 пута, зову се Фригидуше!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јао, Линда како си се офирала! Само 2-3 пута?!
Свака нормална форумашица то ради 6 пута дневно, то свак зна!![]()
ccc ... šta ja sve ovde neću pročitati
Je l' može malo kultivisaniji razgovor, Silver?
kako mrzim ove retardirane izraze........Фригидуше!![]()
Не вреди. Треба да имаш нешто на себи па после полако да скидаш. Имаш ли танге? То ме јако пали на мушкарцу....
kako mrzim ove retardirane izraze........
kako mrzim ove retardirane izraze........
nemam hocs da mi pozajmis tvoje?
ahahahahahah
manijace,nije to
nego volim da vidim kako me maze lepe ruke,otkud znam,kad nisu mlitave, sa malo muskih dlaka(to me podseca na testosteron),uredne,i zategnute
tako![]()
Е, сад си ме скроз убио у појам.
Не може да ме пали помисао на мушкарчину у розим чипкастим тангама...
Ништа од сајбер секса, немаш маште.![]()
ja imam muzicke prste ali mi neslu ze ni za gitaru ni za klavir vec za picu (zeni ce vise prijati moji prsti od bilo cijih GARANTOVANO)A muzicke prste?![]()
@tema :Ko svaka postena urmashica nimfomanka, koliko god puta da imam sex u toku dana, moram jos makar 8, 9 puta sama![]()
'ebo te sajber seks daj mi broj telefona da te pozovem. dolazim to tvog grada vodim te na mesto gde sunce zalazi odvalim te od seksa odpratim te kuci posle se i sam vratim kuci i cao
'ebo te sajber seks daj mi broj telefona da te pozovem. dolazim to tvog grada vodim te na mesto gde sunce zalazi odvalim te od seksa odpratim te kuci posle se i sam vratim kuci i cao
Једино под условом да будеш у леопардастим тангама.
Juce si se zalio: "IMAM JEDAN PROBLEM kako da poradim na sarmu znaci neka devojka me gleda ko da sam neznam sta cim joj pridjem ona se razocara kao da neznam da komuniciram sa devojkama"- pa eto odgovora, ako ovako komuniciras sa njima onda im nisi zanimljiv na duze staze![]()
imam jedno pitanje za zene: da li vi cesto drkate vaginu i sta vas pali kod muskaraca
Ja sam na ovoj temi stala jos kod izraza "drkanje vagine".![]()
Само се ви зезајте али овај Сребрни баш има неки проблем.
Check this out :http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9391783&postcount=1