- Poruka
- 5.907

Kad vide neshto ovako u glavi obichno odzvanja ona muzika iz Odiseje..."Tako je govorio Zaratustra".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Banshee:dobro kako god baso,naporan si jako,bez obzira da li samo podjebavas ili ne,a meni se ne da po ovoj vrucini da tupim na ovu temu.
ziv bio,pa da i tebe vidimo sa nekim plastikanerom,zivot ce nam svima biti lepsi
aj auf wiedersehen![]()
aaaa,to sam i ja pomislila malo pre kada sam joj otvorila profil,reko mogli bi da se upare ovo dvoje :shock:Enfroz2891.:E Baso,ova je ko stvorena za tebe!
http://forum.krstarica.com/member.php?userid=80892
Enfroz2891.:E Baso,ova je ko stvorena za tebe!
http://forum.krstarica.com/member.php?userid=80892
Banshee:aaaa,to sam i ja pomislila malo pre kada sam joj otvorila profil,reko mogli bi da se upare ovo dvoje :shock:![]()
Aleksej_BASO:Ne moja mama je musko, hahaha!!!!
~Jadnica,i ona je morala da promeni pol zbog tebe(u nadi da ćeš je onda zavoleti)![]()
Aleksej_BASO- Nemam sexualne afinitete prema muskarcima.
Ali ti bi uz malo sminke i Mikija Panjkovica vec mogla da konkurises... Pod uslovom da umes uopste da svrsis??? Vise od jednom???? "
~Imaš afinitete itekako(podsvesno),samo toga još nisi svestan.Kako bi inače ovolika količina mržnje prema ženama izbijala iz svakog tvog slova?! Jadničko![]()
A,što se Panjkovića tiče,ne beri brige,nema kod mene posla za njega--CMOK 8-)
A, što se svršavanja tiče...pa..i bez keša savršeno funkcionišem(a,nemam 50god.)![]()
Aleksej_BASO-" To sto ti pricas o keshu, samo pokazuje da nisi imala ni iz daleka takve prilike da budes sa lovarnim tipom. A da jesi dala bi sve od sebe da ga zadrzis, a pala bi u vodu sva ta naklapanja.."
~Dušo,vidiš..sad sam na primer mogla da ti pišem iz četvorosobne gajbe i da vozim ovo moje dupence u Audiju između ostalog.....ali nije mi se svidelo ono što je išlo u paketu sa svim tim-čitaj LOVATOR. Toliko o mojim (ne)prilikama :wink:
I opet ti kažem,nemoj više toliko da se opterećuješ ovakvim predrasudama i mržnjom-nije dobro za tvoje zdravlje.A i može da ti promaknu prave stvari u životu,pitaće te starost gde ti je bila mladost :wink:
PA-PA-CMOK![]()
NATASA_7:~Jadnica,i ona je morala da promeni pol zbog tebe(u nadi da ćeš je onda zavoleti)![]()
NATASA_7:Ali ti bi uz malo sminke i Mikija Panjkovica vec mogla da konkurises... Pod uslovom da umes uopste da svrsis??? Vise od jednom???? "
~Imaš afinitete itekako(podsvesno),samo toga još nisi svestan.Kako bi inače ovolika količina mržnje prema ženama izbijala iz svakog tvog slova?! Jadničko![]()
NATASA_7:A,što se Panjkovića tiče,ne beri brige,nema kod mene posla za njega--CMOK 8-)
A, što se svršavanja tiče...pa..i bez keša savršeno funkcionišem(a,nemam 50god.)![]()
NATASA_7:Aleksej_BASO-" To sto ti pricas o keshu, samo pokazuje da nisi imala ni iz daleka takve prilike da budes sa lovarnim tipom. A da jesi dala bi sve od sebe da ga zadrzis, a pala bi u vodu sva ta naklapanja.."
~Dušo,vidiš..sad sam na primer mogla da ti pišem iz četvorosobne gajbe i da vozim ovo moje dupence u Audiju između ostalog.....ali nije mi se svidelo ono što je išlo u paketu sa svim tim-čitaj LOVATOR. Toliko o mojim (ne)prilikama :wink:
NATASA_7:I opet ti kažem,nemoj više toliko da se opterećuješ ovakvim predrasudama i mržnjom-nije dobro za tvoje zdravlje.A i može da ti promaknu prave stvari u životu,pitaće te starost gde ti je bila mladost :wink:
PA-PA-CMOK![]()