Pitanje za zene, a moze i za muske

gledanje na ulici mi se smucilo definitivno posle pola godine buljenja 2 puta dnevno od strane komsije od 60 banki koji je u 6 45 i 15 15 svaki bozji radni dan vozao bajs oko moje garaze....i ne buljim u nikog i nevolim da bulje u mene, narocito kad sedim u kaficu i rucham...e onda mi dodje da skochim sa stolice i da ga ujedem (a i isplezila bih se vrlo rado).....

Kad prolazi neki (po vama zgodni) frajer ispred vas, na ulici, gde gledate i šta pomišljate?

To pitam zato što sam se danas susreo sa prelepom osobom koju nikada nisam video.
Ja sam se trudio da ne gledam u nju, nego u neke automobile koji su bili sa strane, a ona mi se nasmešila i pognula glavu. Primetio sam da me je zagledala.
:D ehh kako je lep ovaj svet!:D pa susretnu se pogledi,možda ga malo i skreneš ili se nasmešiš..sve je to lepo što da ne :D

Kad prolazi neki (po vama zgodni) frajer ispred vas, na ulici, gde gledate i šta pomišljate?

Za muške, gde gledate žensku ili gde uopšte gledate kad ženska ide vama u susret, i o čemu razmišljate?

To pitam zato što sam se danas susreo sa prelepom osobom koju nikada nisam video.
Ja sam se trudio da ne gledam u nju, nego u neke automobile koji su bili sa strane, a ona mi se nasmešila i pognula glavu. Primetio sam da me je zagledala.

Prvo ga pazljivo odmerim... Ako je utisak nepromenjeno dobar, trudim se da "uhvatim" njegov pogled svojim i ako mi se i pogled dopao pomislim: "O, Boze, kako je sladak...Koja li se to srecnica sa njim mazi?"...Zatim duboko uzdahnem i nastavim dalje...

Poslednja izmena:
e da,tad i ja blejim isto,zaboravila sam, da kazem
bitno je da ne vidi niko da buljim...ipak sam fina zauzeta devojka :mrgreen:

E bas ne vidi :D , vidi se to ma koliko skrivala, i da se trudis da ne gledas tudje reakcije, ipak se to zurenje primeti...:D
Tamne naocari, i nista drugo...:)
Danas sam opet testirao svoju "ruznocu" u NS, idem nekim malim ulicama oko Kisacke, pre podne, skoro prazne ulice, i cak i kod to malo prolaznica primetim "snimanje", i to redom, jedna za drugom zuri, setim se onih postova od sinoc i pocnem da se smejem, ceo dan vise nisam pratio njihove poglede, a strikao sam po gradu uzduz i popreko, nema smisla da se na ulici kliberim k'o nenormalan u ovim godinama...
E stvarno ni sam u sebe ne bi blenuo, sta je tim zenama...:dontunderstand: :D

Back