bezvezna
Zainteresovan član
- Poruka
- 191
Mislim pitam se ja i kakav je osecaj kad prerez vene ali daleko da bih to i uradila

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim pitam se ja i kakav je osecaj kad prerez vene ali daleko da bih to i uradila![]()
Pomislish mamma mia? E ne moram sada ni da spavam, taman mi je kako treba![]()
Kad prolazi neki (po vama zgodni) frajer ispred vas, na ulici, gde gledate i šta pomišljate?
To pitam zato što sam se danas susreo sa prelepom osobom koju nikada nisam video.
Ja sam se trudio da ne gledam u nju, nego u neke automobile koji su bili sa strane, a ona mi se nasmešila i pognula glavu. Primetio sam da me je zagledala.
gledam u tu osobu i onda kad prodje okrenem se ko kamiondzija.al bas me briga.lepi ljudi su za gledanje![]()
Kad prolazi neki (po vama zgodni) frajer ispred vas, na ulici, gde gledate i šta pomišljate?
Za muške, gde gledate žensku ili gde uopšte gledate kad ženska ide vama u susret, i o čemu razmišljate?
To pitam zato što sam se danas susreo sa prelepom osobom koju nikada nisam video.
Ja sam se trudio da ne gledam u nju, nego u neke automobile koji su bili sa strane, a ona mi se nasmešila i pognula glavu. Primetio sam da me je zagledala.
ja kad vidim extra lepog tipa ja sam pomislim,uh,jbte i ne smem da ga gledam vise,sramota me da buljim pa se nasmejem i okrenem glavu....
zauzeta sam pa ne dozvoljavam sebi da se gubim i buljim ko bolesnik....
e da,tad i ja blejim isto,zaboravila sam, da kazem
bitno je da ne vidi niko da buljim...ipak sam fina zauzeta devojka![]()