Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.578
U bibliji mnogo toga pise , ali za odabrane.
.
Ti si sigurno odabran pa mi daj citat o bekstvu i nemarnosti. Mozda sam imao krivotvorenu bibliju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.

Pa jel bi ti pomogao "da mozes" ili bi pustio da unesreceni umre jer kao sto si na pocetku rekao, bog to cini za njegovo dobro
U istraznom ostajes koliko je potrebno. Dok ne dobijes presudu.
- - - - - - - - - -
To je istovremeno i osuda.
Umrecete, nije samo saznanje , nego i osuda, kao i izlazak iz Raja.
Hteo si znanje o zlu , samog sebe si time i osudio. Odrekao si se vere u Boga Oca.
Zato nam je sada vera potrebna da bi se tamo vratili.
Ti si sigurno odabran pa mi daj citat o bekstvu i nemarnosti. Mozda sam imao krivotvorenu bibliju![]()
Pitaj zdrav razum.
Yes, u pravu si. Sve se to nebi desilo da je Perica na vreme otisao u MUP i prijavio slucajEto, ja bi pomogao ali možda bi taj unesrećeni poslije pobio na milijune ljudi recimo pa mu Bog onda s razlogom neće pomoći je vidi do kraja a ne kao mi samo sadašnje stanje.

Poceli smo o ljubavi boga prema coveku koga je stvorio pa presli na to da je ta ljubav kada ljudi neduzni ginu opravdana, da je za dobrobit coveka.
Jel i dalje ostajete pri stavu da u saobracajnoj nesreci ne treba pomoci unesrecenom jer to je za njegovo dobro ?
- - - - - - - - - -
Svako o sebi misli da je zdravog razuma
Mnogi se prave blesavi, ne slusaju svoju savest, pa kad dobiju presudu cude se...bune se...negoduju....ali dzaba.Presuda mora da se ispuni.
Imamo li pravo zalbe u zakonskom roku ?
Vec si u toku zalbe.
Ovaj zivot ti je sansa.Posle njega sledi izvrsenje.
Ako te poslusam ko mi garantuje da je sve to istina ?
A zasto ti ne verujes da u jednoj mracnoj pecini postoji stroga baba roga ?
Pa slusam......i realno mi je da ako postoji baba roga da postoji i bog.Ne ide mi u glavu jedno bez drugoga.
Bog kao postoji a ova baba ne, ma hajde molim te......
Ne bunim se, mozda zaista i postoji.
A mozda i baba roga postoji ali ti u te price ne verujes a u ove o bogu i sudu verujes.
Preispitaj sad ti svoju savest
Zasto to "kukavice" ???
Mozes videti osnovni sud, specijalni, kasacioni, apelacioni......ali bozji ne mozes.Nije ti dovoljno sto sud i na ovom svetu mozes videti a baba rogu ne.
.
Mozes videti osnovni sud, specijalni, kasacioni, apelacioni......ali bozji ne mozes.
O cemu pricas ?
Savest mi je mirna mnogo jace nego nabedjenim vernicima koji su ogrezli u grehovima.
A znam samo iz supljih prica, u realnom zivotu takvog suda nema

A ti si ubedjen da ce mi biti sudjeno ?
Pa veruj.....to te nista ne kosta![]()
To je samo tvoj pogled na svet. Svako moze da radi sta god hoce i sto je normalno i sto nije. Ono sto nije odgovarace pred normalnim sudom i kraj price, nema drugog suda, to ssamo pricaju babe po selu. Niko nikad nije odgovarao, nije dokazano u realnosti a u prici mozemo i na mesec da letimo.
A odakle ti ta vera u bozji sud i zasto verujes da on postoji a da ne postoji baba roga ?
a ti pises ono sto tebi odgovara.A odakle ti ta vera u bozji sud i zasto verujes da on postoji a da ne postoji baba roga ?