Sta covek koji je zbog zdravstvenih problema promasio i skolu i karijeru da radi u 40im godinama kada se konacno oseca bolje? Za skolu kasno. Kako naci dobar posao? Za decu kasno. Jednostavno, sta bi ste vi na tom mestu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta covek koji je zbog zdravstvenih problema promasio i skolu i karijeru da radi u 40im godinama kada se konacno oseca bolje? Za skolu kasno. Kako naci dobar posao? Za decu kasno. Jednostavno, sta bi ste vi na tom mestu?
Pitanje nije obrazovanje, nego vestine ; sta si prakitno naucio u zivotu; mnogi su zavrsili fakultete pa rade nesto posve drugo. Uvek mozes uzeti neki kurs.Sve sto je vezano za racunare (tehnicari hardwera, programeri, ) internet (izradjivanje web stranica, trazenje informacija) , i mobilnu telefoniju (popravljanje kvarova) je potencijalno dobro zanimanje sa dobrom platomSta covek koji je zbog zdravstvenih problema promasio i skolu i karijeru da radi u 40im godinama kada se konacno oseca bolje? Za skolu kasno. Kako naci dobar posao? Za decu kasno. Jednostavno, sta bi ste vi na tom mestu?
Za školu nikad nije kasno. Ima vanrednih, a i raznih kurseva. U nekim slučajevima i država pomaže prekvalifikaciju.Sta covek koji je zbog zdravstvenih problema promasio i skolu i karijeru da radi u 40im godinama kada se konacno oseca bolje? Za skolu kasno. Kako naci dobar posao? Za decu kasno. Jednostavno, sta bi ste vi na tom mestu?
Када останеш без воље и амбиција онда просто вегетираш!Sta covek koji je zbog zdravstvenih problema promasio i skolu i karijeru da radi u 40im godinama kada se konacno oseca bolje? Za skolu kasno. Kako naci dobar posao? Za decu kasno. Jednostavno, sta bi ste vi na tom mestu?
Nomadski zivotSta covek koji je zbog zdravstvenih problema promasio i skolu i karijeru da radi u 40im godinama kada se konacno oseca bolje? Za skolu kasno. Kako naci dobar posao? Za decu kasno. Jednostavno, sta bi ste vi na tom mestu?
zašto misliš da je kasno? objasniSta covek koji je zbog zdravstvenih problema promasio i skolu i karijeru da radi u 40im godinama kada se konacno oseca bolje? Za skolu kasno. Kako naci dobar posao? Za decu kasno. Jednostavno, sta bi ste vi na tom mestu?
Nije kasno ni za školu, ni za decu.Sta covek koji je zbog zdravstvenih problema promasio i skolu i karijeru da radi u 40im godinama kada se konacno oseca bolje? Za skolu kasno. Kako naci dobar posao? Za decu kasno. Jednostavno, sta bi ste vi na tom mestu?
Baš takoZa skolu nikada nije kasno kao ni za decu ukoliko si musko
Dobar posao...dobro placen posao...zavisi...
Opet danas ako si bilo kakav majstor, imas neki zanat dobro zaradjujes i imas posla preko glave.
Mozes u inostranstvo...
Sta bih ja? Osmislila svoj zivot i krenula u realizaciju od 0. Sta je tu je.
Zato sto.....koliko godina mi treba da zavrsim neku skolu? Ako imam decu kako ih odgajati ako sam u skoli? Nakon nekoliko godina skole ostaje mi mozda 15-ak godina radnog staza. Drustvo me gleda negativno jer svi misle da sam len a niko nezna kroz kakkvo sam bolovanje prosao. Stigma i nesigurnost, a najvise godine.zašto misliš da je kasno? objasni
Није касно ни за кога за школу а ни за децу за мушкарца у тим годима. СрећноSta covek koji je zbog zdravstvenih problema promasio i skolu i karijeru da radi u 40im godinama kada se konacno oseca bolje? Za skolu kasno. Kako naci dobar posao? Za decu kasno. Jednostavno, sta bi ste vi na tom mestu?
Није касно.Kasno je...
Pa sad i nije bas...kako kasno kad zhivimo minimum josh toliko!?