Pitanje za sve

Sta covek koji je zbog zdravstvenih problema promasio i skolu i karijeru da radi u 40im godinama kada se konacno oseca bolje? Za skolu kasno. Kako naci dobar posao? Za decu kasno. Jednostavno, sta bi ste vi na tom mestu?

Ja žalim sto se nisam suprostavila roditeljima pa i odbegla od kuće da upišem fakultet
Za moje roditelje ja sam bila samo žensko “mrtvi materijal u koji ne treba ulagati jer ću se svakako udati “

To se provlacilo kroz cijelo moje odrastanje

Opet sam svojom voljom i hrabrosti danas gde i jesam i bez faxa

Iako često čujem da imam izuzetno pamćenje i da je šteta sto nisam mene to ne usporava u životu

Život ti podijeli karte možemo klonuti a mogu i zver u nama da probude i da grabis sve sto ti pruža

Sta covek koji je zbog zdravstvenih problema promasio i skolu i karijeru da radi u 40im godinama kada se konacno oseca bolje? Za skolu kasno. Kako naci dobar posao? Za decu kasno. Jednostavno, sta bi ste vi na tom mestu?
Pitanje nije obrazovanje, nego vestine ; sta si prakitno naucio u zivotu; mnogi su zavrsili fakultete pa rade nesto posve drugo. Uvek mozes uzeti neki kurs.Sve sto je vezano za racunare (tehnicari hardwera, programeri, ) internet (izradjivanje web stranica, trazenje informacija) , i mobilnu telefoniju (popravljanje kvarova) je potencijalno dobro zanimanje sa dobrom platom

Za školu nikad nije kasno. Ima vanrednih, a i raznih kurseva. U nekim slučajevima i država pomaže prekvalifikaciju.

Када останеш без воље и амбиција онда просто вегетираш!
Ти у старту кажеш да је касно и онда очекујеш савет?
Прво се ослободи заблуда и онда ћеш лако наћи пут. Оно, по старој мудрости, ко тражи тај и нађе.

Četrdeset godina nije starost, po novim standardima je još uvijek mladost. Nije kasno ni za obrazovanje ni za osnivanje porodice. Toj osobi držim fige, čestitam na hrabrosti i volji! Sretno!
P.S. mnogi zdravi krenu ispočetka u tim godinama jer im odu roditelji :( i penzija roditelja koju su trošili bez emocija na sebe ne misleći na potrebe tih roditelja.
Sa srećom u novom početku!

zašto misliš da je kasno? objasni
Zato sto.....koliko godina mi treba da zavrsim neku skolu? Ako imam decu kako ih odgajati ako sam u skoli? Nakon nekoliko godina skole ostaje mi mozda 15-ak godina radnog staza. Drustvo me gleda negativno jer svi misle da sam len a niko nezna kroz kakkvo sam bolovanje prosao. Stigma i nesigurnost, a najvise godine.

Није касно ни за кога за школу а ни за децу за мушкарца у тим годима. Срећно :)

Back